Van még valakinek ilyen gyereke?
Figyelt kérdés
Már két éve kezdődött nem tudom elvinni sehova mert csak bolyong céltalanul valahova menne de ugye nem tud beszélni autista értelmi sérült, holnap viszem pszichiáterhez már előre félek nem fog ki szállni az autóból és a vissza út itthon se fog ki szállni mert ő indul valahova. Valaki segítsen mit csináljak vele. 15 éves és elég agresszív ha valami nem úgy megy ahogy ő akarja.szept. 5. 14:53
1/21 anonim válasza:
Ezt az őt kezelő szakemberekkel kéne megbeszélni.
2/21 anonim válasza:
Próbáld meg bevinni valahogy, legalább a doki is látja, hogy nem jó a mostani gyógyszerezés.
Ketten mentek csak?
3/21 anonim válasza:
Nekem is autista a fiam.
Írj üzit, hátha tudok segíteni.
4/21 A kérdező kommentje:
Igen ketten meg nővérem de mit tud segíteni
szept. 5. 15:23
5/21 A kérdező kommentje:
Ott pont jó helyen jön rá akor ugye? Ha esetleg kikattana ott segítenek? 🙂
szept. 5. 15:24
6/21 A kérdező kommentje:
Amúgy időközönként dührohamos volt mindig de nem ilyen mértékbe amit most csinál nekem jön, és ezért nem mertem elvinni már tavaly boltba mert állandóan sikitozott akkor meg csak pofont adott de rá szóltam abba hagyta és ettől féltem így ki fog bukni mint amit mostanában csinál. Ugye akkor meg máshova csak bolt után lehetett elvinni, de most ha kimegyunk csak bolyong ezret be zártam magunkat.
szept. 5. 15:27
7/21 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy 15 éve auti gyereked van, de ilyen szinten gőzöd nincs dolgokról.
"Ha esetleg kikattana ott segítenek? 🙂"
8/21 A kérdező kommentje:
Hát pedig auti képzeld csak mostanában lett ilyen rossz a helyzet
szept. 5. 16:04
9/21 anonim válasza:
Hívj rá mentőt. Beviszik a körzetes pszichiátriára, és ott kap gyógyszert.
Apuka nincs?
Nemrég írtad ki az előző kérdésedet. Hidd el,mi nem tudunk neked segíteni sajnos...
Én is auti gyereket nevelek. De még korántsem ilyen rossz a helyzet.
10/21 anonim válasza:
Csúnyán szólva még jó is, ha ott jön rá a hoppáré.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!