Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ha gyámja lettem 3 gyereknek...

Ha gyámja lettem 3 gyereknek bármikor felmondhatom? Azaz vissza utasithatom ha nem bírok velük?

Figyelt kérdés
aug. 30. 14:02
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Jelenleg nincs semmilyen azért kellett
aug. 30. 17:02
 22/30 A kérdező kommentje:
Csak nem szeretnék mindent kiteregetni azért nem teljesen mondtam el mindent....
aug. 30. 17:02
 23/30 anonim ***** válasza:
89%

A tiéd a gyerek?

Ha így van, én gyámkodnék, hanem bizonyítanám, és magamhoz venném.

aug. 30. 17:04
 24/30 anonim ***** válasza:
92%

130. § (1) A gyámrendelő határozat rendelkező része a 14. §-ban foglaltakon kívül tartalmazza:

a) tájékoztatást a gyámi tisztséggel járó jogokról és kötelezettségekről,

Benne van a megszűnés is.

aug. 30. 17:10
 25/30 A kérdező kommentje:
Azt olvastam hogy rokon, , szülő stb megszüntetheti, korlátozhatja de a gyám is vissza csinalhassa? Nem saját a gyerek nincs hozzájuk semmi közöm
aug. 30. 17:22
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Vissza mind két fél.

A gyámügy rendszeres ellenőrzést tart.

aug. 30. 17:24
 27/30 anonim ***** válasza:
77%
Mekkorák a gyerekek?
aug. 30. 17:49
 28/30 benboglar ***** válasza:
100%

A gyámságot vállalnod kell, nem osztják rád !! Nagyon nagy felelősséggel jár és nem úgy, hogy visszaadom,ha nem jók nekem ! Neked kell nekik megfelelni, ezen kell elgondolkozni vagy pedig eleve nem vállalni !

Olyan nincs,hogy semmit sem mondtak,mert a kötelességgel kötelezettségek is járnak. Pl. az ellátásukhoz a támogatás,családi pótlék átírása a nevedre és sok minden egyéb más és ezt hivatalos iratokkal alátámasztják !

szept. 1. 21:49
 29/30 anonim ***** válasza:
Kár, hogy nem válaszolsz, mennyi idősek a gyerekek. Esetleg beszélhetnél velük, hogy neked mekkora feladat és felelősség ez. Hogy mindannyiótoknak együtt kell erőfeszítéseket tenni, hogy működjön ez a kényszerű helyzet, amiről egyikőtök sem tehet. Mindenkinek fel kell dolgozni a helyzetet és végig gondolni, hogy mi történik, ha nem tudod vállalni őket. A maga szintjén a gyereknek is értenie kell, hogy ez neked sem könnyű, de egymás helyzetén ne rontsatok, hanem lehetőség szerint könnyítsetek.
szept. 2. 08:10
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
C tipusu familia meg a "gyam " is. idiotak.
nov. 12. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!