Állandó szerepjatékozás 3 éves kortól?
Figyelt kérdés
Kislányunk 4 éves múlt. Most, hogy vége az óvodának és rengeteget vagyok vele állandóan szerepjátékozni akar. Föleg születésnapot kell eljátszani, hogy egy babát (aki való életben a kis barátnője) köszöntünk fel. Reggeltől estig képes volna rá, de szerencsére sokszor ráun. Ez teljesen normális ebben a korban? Nagyon intelligens kislány, ezt többen megjegyezték már, de ha ketten vagyok vele mindig ezt akarja játszani. Magától nagyon nehezen tud játszani és nem is akar.aug. 15. 17:19
1/8 anonim válasza:
Igen a fejlődéséhez nagyon fontos a szerepjáték. Elismerésem a türelmedhez, mert ha már most intelligens akkor törődésben nincs hiánya :)
3/8 anonim válasza:
7 éves a lányom, még mindig tart 😊
Kitartás!
5/8 anonim válasza:
Egy idő után újabb ingerek érik, azokat is el fogja játszatni veled. A legjobb, ha szerepet cseréltek időnként és figyelsz arra, amit közben mond. Ilyenkor fogja közvetve elmondani, hogyan éli meg a vele történő dolgokat.
6/8 anonim válasza:
6 éves a fiam, még mindig ez a kedvenc.
De ő meg is mondja, mikor mot csinálhatok, mit mondhatok.
Kigondol nagában egy szitut és el kell játszanunk.
7/8 anonim válasza:
Csak egy laikus ötlet, de nem lehet, hogy a szülinapon a közös éneklés nagyon tetszett neki, és az ez iránti igényét akarja kifejezni, csak nem ismer más helyzetet amiben, más dalt amit együtt lehetne énekelni?
8/8 anonim válasza:
12 éves koromig szerepjátékoztunk a barátnőimmel. Utána már ciki volt. 🥲 így ezután nekiálltam könyvet írni. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!