Hogyan tudnék segíteni a fejlődésében egy ADHD-s gyereknek?
Figyelt kérdés
Kisfiam 6 èves ADHD gyanús. Járunk TSMT-re illetve Gyógypedagógushoz. De egyàltalán nem látok változást.jövőre kezdi a sulit és aggódom mi lesz. Egyébkènt nagyon okos gyerek de a figyelme borzasztó. 5-10 perc a max amit képes figyelni.de lehet sokat mondtam. Mire kezdődik a suli szeretnèm ha valami változna.szerintetek merre lehetne tovább menni? Hogy tudnék neki mègtöbbet segíteni,hogy fejlődjön?aug. 12. 14:26
1/6 anonim válasza:
Pszichiáter/neurológus. Nagyon sok ADHD-s gyógyszer kell, így tudsz segíteni.
2/6 anonim válasza:
A szakemberek mit mondanak?Mit mondanak az oviba?
Miben nyilvánul meg az adhd gyanú?
3/6 A kérdező kommentje:
Szakemberek??? Jobbról balra küldenek. Nev.tan. 0… oviba látszik van figyelem gond de magatartás probléma nincs. Pszihológushoz is hordtam.most nyári szünet miatt nem megy.. ott se kaptam okos választ. Senkise tud semmit úgy érzem
aug. 12. 21:18
4/6 A kérdező kommentje:
Holnap pl… Pestre kell vinni hallásvizsgálatra.. dehogy minek már magam sem tudom.. hisz előtte 2x elküldtek minket különböző magán fül-orr-gégészetre ahol minden rendben volt
aug. 12. 21:20
5/6 A kérdező kommentje:
Gyanú abban nyilvánul meg hogy nagyon pörgős gyerek és viszont figyelni nem tud.kortársaihoz képest levan maradva pl rajzban, felfogásban
aug. 12. 21:22
6/6 anonim válasza:
Akkor hál Istennek közösségben jól viselkedik..
Ha a szakemberek se csinálnak semmit akkor olyan nagy gond nincs is
Nyilván van de szerintem azokat kinövi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!