Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 2,5 éves fiam harap és nem...

2,5 éves fiam harap és nem bírok rá hatni már??

Figyelt kérdés
Mindennap eljatsza, hogy amikor egy pillanatra nem figyelek oda, elmegyek pisilni vagy valami, akkor megharapja a kis húgát. A kicsi meg már rendesen fél tőle. Elviszem őt be a másik szobába, elmondom neki, hogy nem szabad harapni, már rá is orditottam, de akkor is csinálja. Elfogytam már, most is csak sírok, mert ez rá megy mindannyiunk kapcsolatára. Mit csináljak ?? 😭😭😭
2024. aug. 7. 07:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
19 vagyok. Én sem vagyok híve a bántalmazásnak, de ha egy kis szörnyeteg az én gyerekembe harapdálna bele az oviban, bizony mondanám neki, hogy verje szájba izomból. Nehogy már...
2024. aug. 8. 19:26
 22/24 anonim ***** válasza:

Pontosan... és ha épp az én gyerekem lenne a kis szörnyeteg, az is megérdemelné😅

2024. aug. 9. 15:39
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
akkorat kapott volna visszakezbol hogy fal adja a masikat. az en fiam a bolcsiben egy alkalommal harapta meg a tarsat. amikor hazajottunk elmagyaraztam miert nem szabad. masnap ujra tortent az eset. este furdetesnel elohoztam a temat hogy a kislanynak mennyire fajt stb. Fiam elnevette magat, jo rendben mondtam es akkorat haraptam a vallaba hogy a helye meg egy het mulva is latszott. SOHA TOBBET NEM HARAPOTT.
dec. 16. 05:55
 24/24 anonim ***** válasza:
23 ez remélem csak egy vicc
dec. 16. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!