2,5 éves fiam harap és nem bírok rá hatni már??
"Kiderült, hogy SNI-s." --- ilyen nincs! Mi az, hogy kiderült? Attól SNIs, hogy harap és nem lehet rá könnyen hatni. Csak nem értelmi sérülés szinonimájaként használod?
Ha elmúlik az indulatkezelési gond és már nem jelent kihívást intézményben, akkor már nem fog ilyen besorolást kapni.
Nekem bölcsiben kétfélét is mondtak.
Egyébként ne hagyd őket felügyelet nélkül, vidd be magaddal a kicsit a fürdőbe, amíg wcn vagy, vagy a 2,5 évest ültesd le a wc elé nyitott ajtónál egy kisszékre és annyiszor húzd vissza, ahányszor feláll. Lássa, hogy addig ott kell maradnia, amíg ott vagy.
Első vagyok.
Azért azt érzitek, hogy 2.5 évesen nem beszél meg harap meg nem érti meg amit mondanak neki, nem szabálykövető, az marhára nem normális?
Biztos vagyok benne, hogy ettől sokkal több probléma van vele, csak ennyitől nem "fogyna el" a szülő meg menne rá a kapcsolata.
Nem mondom ki amit gondolok, mert úgyis jönnek a hozzászólások hogy ez mind tök normális meg az ő gyereke 5 évesen kezdett beszélni és minden oké.
Kérdező én csak annyit javaslok, hogy keress fel szakembert!
Itt szerintem is nagy gondok vannak, kérlek még ma hívd fel a védőnőtöket, hogy segítsen továbbmenni. Hamarosan ovis lesz, kell vele kezdened valamit.
Valószínűleg nem lett jól kezelve a testvérféltékenység, illetve a tette sem. 2.5 évesen azért már valahogy rá kell tudni vezetni, hogy fájdalmat nem okozunk.
Ne a kicsit tutujgasd látványosan, csináljatok kettesben is programot, hogy érezze, ő is fontos.
6-os: a vizsgálaton az is kiderült, hogy vissza maradt a fejlődésben, logopédusra és gyógypedagógusra, vmint tornára volt szüksége. Nem csak a harapás miatt lett SNI-s, csak ez hozta meg a vizsgálat döntését.
5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!