Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ismerős párnál down szindrómás...

Ismerős párnál down szindrómás gyerkőc született. Hogyan viselkednél, mit mondanál ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Elmentek minden vizsgálatra, de mégis valami minimális hiba csúszott be.

Régen, a gyerekek előtt nagyon joban voltunk, közös sütögetés, közös nyaralás stb. Miután a gyerekeinkről kiderült, hogy autisták, kaptunk pár nem épp kedves megjegyzést a genetikai selejt gyerekeinkre, akiket jobb lett volna kikapartatni... Na jó, átlagban ennél finomabban, de ezek azért megmaradtak. Elég magas lovon ültek. Nem is nagyon tartottuk utána a kapcsolatot, de most megkerestek és meghivtak magukhoz szombatra.

A férjem azt mondja, hogy mondjam meg nekik, hogy sem most sem később nem fogunk ráérni, ha eddig selejtesek voltunk, akkor most se lennénk jó társaság. Én viszont kicsit sajnálom őket. Valószínűleg nagyon nagy pofon volt ez nekik az élettől. Az apuka alsó hangon 30kg-ot fogyott és az anyuka is csak halvány utánzata önmagának. Én sem felejtettem el azt a rengeteg csúnya dolgot, amit mondtak, de valahogy mégis erősebb bennem az az érzes, hogy egy próbát azért megérne a szombat.

júl. 22. 13:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
79%
Az ilyen ismerőst aki ilyet beszól egy beteg gyerekre úgy elküldeném a qrvaanyjába hogy azt megemlegetné, onnantól meg nem lenne az ismerősöm. Ne akkor legyek csak jó másnak, amikor szép és jó minden.
aug. 6. 21:28
 22/27 anonim ***** válasza:
29%
En bosszuallo termeszet vagyok. Elmennek es fenekig elveznem ki a poharat amit ok kaptak. es megcsak titkot se csinalnek belole hogy a serult gyerekuk semmivel se lett jobb mint a tietek es sose lesz normalis gondozhatjak amig elnek. En szemely szerint nem tudnek egy serult gyereket vallalni , lemondanek rola akarhany eves is.
aug. 21. 14:14
 23/27 anonim ***** válasza:

22!

Egy Down-kóros kb 30 évig él.

aug. 21. 14:39
 24/27 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok és apa,ha beteg gyerekem születne hiába mondanèk le róla, könnyebb nekem nem lenne,ismerem magamat.

Úgyhogy valószínűleg vàllalnàm a nehéz sorsot amit ràm mèrt az èlet.

A gyerekemnèl felmerült az autizmus,hàl Istennek úgy néz ki alaptalanul.

Az az érzés fogott el ,èlni nincs kedvem de 100 évig kell a gyerekem miatt.

1 évig napi 3 órát tudtam csak aludni.

Hál Istennek gyönyörűen fejlődik a gyerekem minden téren,kezd visszajönni az èletkedvem is .

Több gyereket nem is fogok vàllalni valószínűleg

aug. 26. 11:05
 25/27 anonim ***** válasza:
ezzel mit akartal mondani hogy max 30 evig el? en addig se vallalnam be se kevesebb se hosszabb idore.
aug. 27. 12:45
 26/27 anonim ***** válasza:
22es te azt csak hiszed hogy 30 évig élnek, simán élnek 60 év felett is
szept. 8. 21:40
 27/27 anonim ***** válasza:
Mi volt a meghivással,elmentetek kèrdező?
szept. 10. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!