Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyek, ha a 16 hónapos...

Mit tegyek, ha a 16 hónapos fiam még mindig óránkét felébred éjszakánként?

Figyelt kérdés
Egész nap rohangál,1-2-órát alszik.Éjszaka meg csak álmatlanul vergődik.
2009. jan. 6. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltad a kiságyát másik helyre átrakni. mi sem aludtunk 8 hónapos koráig, aztán átraktuk az ágyát a szemközti falra. azóta egyedül alszik a kiságyába este fél 9 reggel 8 ig.
2009. jan. 6. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
37%
Ez most komoly? Eszembe nem jutna át tenni a kiságyat, biztosan megérzik a babák ezt? Mi sem alszunk...de sztem a fogzás miatt.
2009. jan. 6. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
nagyon fontos hogy egyedül aludjon el. mese+ puszi.sír párnapig de csak a hangodat használd nyugisan. párnap és csendesül én büszke vagyok magamra mert nálunk sikerült utána olvastam és meg csináltuk 9 éve nyugalom van férjecskével is tudok foglalkozni.
2009. jan. 10. 17:48
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

Az enyém se alszik másfél éves,(4-5 ször ébred egy éjjel) nekem meg lehetőségem sincs máshova tenni az ágyát, de pedig lehet tényleg ez kéne.

Na sokat segítettem:-)

2009. jan. 13. 12:44
 5/6 anonim válasza:

próbáltad már leütni?

(bevált módszer)

2010. jún. 11. 13:51
 6/6 anonim válasza:
Utolsóhoz: ez még viccnek is rossz! Próbáltál már önkezűleg véget vetni életednek?...
2010. nov. 4. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!