16hós kisfiam még mindig sokszor felébred éjszakánként cumiért. Minimum 5-6szor kelek hozzá. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Van, hogy csak berakom a cumit a szájába és alszik, és van hogy addig ott kell feküdnöm vele, amíg vissza nem alszik. Néha már fogom, és beviszem magam mellé, mert nagyon fárasztó.2009. dec. 13. 20:35
1/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem 15 hónapos a kislányom.
Sokmindentől lehet, de az biztos, hogy ennyi idősen már szépen kellene aludnia, és max. egyszer-kétszer kelni hozzá.
Lehet, hogy:
- túl fáradtan alszik el (nem hancúroztok vele? nem néz tv-t közvetlen lefekvés előtt?)
- fázik
- meleg van
- kényelmetlenül alszik
- túl sötét van (ha nincs éjjeli fény)
- túl világos van (ha lámpa ég)
- éhes
Ezek a legkézenfekvőbb okok, és remélhetőleg, köztük van a Tiétek is.
2/7 anonim válasza:
A lányom 13 hós és én is sokszor kelek hozzá visszadugni a cucit. És nem éhes, szomjas, stb 98%-ban, mert csak visszadugom és alszik tovább. Néha szomjas akkor iszik, cuci és alszik, Van hogy egyszer-egyszer én is odaviszem már magunkhoz mert nem bírom. De a megoldásra még nem jöttem rá azon kívül hogy ne azzal aludjon el, mert akkor nem keresi akkor sem ha felkel, hanem visszaaludna. De ezt ebben a korban nagy üvöltés nélkül tuti nem tudnánk megtenni, én meg nem vagyok az az "üvölts csak pár napig majd megszokod" fajta, úgyhogy marad egyenlőre a cucidugdosás, hacsak nem mond valaki valami okosat és nem üvöltetőt itt. Vagy ha elég nagy lesz elviszi a télapó vagy ilyesmi.
3/7 anonim válasza:
Szia! Az én kislányom is felébredt párszor.(most 13 hós) Próbáld ki, hogy több cumit teszel be. Én körbepakolom cumikkal- jelenleg 4 db mindig van benn- egyet tuti megtalál. Ja, az egyik világítós a DM-ben vettem, MAM-os és nem is volt nagyon drága. Feltöltöd és reggelig bírja. Remélem bejön nektek is! És ne ugorj egyből. Azt mondják ez már megszokás is.
5/7 anonim válasza:
Szoktasd le a cumiról és tanítsd meg egyedül elaludni.
"Aludj jól, gyermekem"-nekünk bevált.
6/7 anonim válasza:
Még két cumi van az ágyában, de néha több. Világit belőle kettő:) nyöszörög, de nem megyek azonnal. Kicsit várj. Megint nyöszi, még mindig várok. Általában ezek után talál egyet és alszik tovább. Ha segélykérően sír, azonnal megyek, ha csak nyöszörög, akkor várok.
7/7 anonim válasza:
fiam is ezt csinálta fél éves kora óta velünk alszik mert egy éjjel kb 15 -20 szor felébredt a cumiért..most 18 hónapos .éjjel csak bedugom és alszik tovább.tudom hogy nem jó,de az ágyból kiugrálni sem volt jó.majdcsak egyszer elég nagy lesz ahhoz hogy megváltozzon a dolog.kitarás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!