Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 hónapos babám éjszakánként...

16 hónapos babám éjszakánként felébred. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

16 hónapos kisfiam minden éjjel felébred, megszoptatom, eddig visszaaludt, viszont hetek óta ébren marad 1-2 óra hosszát is.

Vajon megpróbálhatom már megvonni tőle az éjszakai szoptatást? Miért ébredhet fel? Mit csináljak?

Teljesen kész vagyok, hullafáradtan látom el a nagyobb gyereket is és a férjemmel is ingerültebb vagyok a kialvatlanság miatt.

2009. dec. 1. 03:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Keresd meg az okot!

Szopizik még? Le kell szoktatni az éjszakairól, nem könnyű...

Fogzik? Van olyan homeopátiás szer fogzásra, ami kifejezettem az éjszaka nem alvóknak van.

Hányszor alszik nappal? Ha kétszer, akkor szerintem az már sok. Van, aki nem áll be magátol a nappali 1 alvásra, be kell állítani. :)

Remélem tudtam segíteni.

2009. dec. 1. 08:57
 2/4 anonim válasza:

Barátnőm fia ilyen rossz alvó. Prbáld ki, hogy veled egyszobábann legyen, vagy esetleg vedd magad mellé, abbahygja. Csak vigyázz vele, ne szokjon át teljesen. Két éves korig van abevésődés korszaka.

A homeopátia jó ötlet, csak eszedbe ne jusson 5 globulust adni-annyi kell, ahány éves a gyermek, tehát nálatok max 2. Fogzásra mindjárt kikeresem-a Homeopátia Kézikönyve (a 2 kötet 1000 ft, érdemes begvenned)

2011. jún. 22. 11:34
 3/4 anonim válasza:

Chamomilla, alacsony potenciál (mert kisgyerek), max -2 golyó, vízben feloldva. Alacsony potenciál a

D3-D12,és a C3-C12 jelű. Ezek vénynélküliek. Ha elviszed homeopátiás orvoshoz, az a legjobb, ő pontosaban meg tudja állapítani, mi a baja.

2011. jún. 22. 11:39
 4/4 anonim válasza:
Szerintem fogzik, még ha nem bújtak is ki-hagyd, hogy rágjon-pl banánt harapjon, vagy a műanyag kanalat, amivel eteted.
2011. jún. 22. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!