Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ha megtudnád, hogy a gyereked...

Ha megtudnád, hogy a gyereked gyilkos, felnyomnád a rendőrségen?

Figyelt kérdés
2023. aug. 19. 08:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Miért lenne pszichopata?

Önvédelemből is ölhet.

2023. aug. 20. 20:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem mindegy hogy gyereket, vagy felnőttet aki bántalmazta.

Egyáltalán nem mindegy!!

A masik az hogy nem biztos hogy elhinném.

Hisz én tudom a legjobban milyen az én gyerekem .

Rosz a kérdés egyébként hisz egy 25+os azért mar nem gyerek!

Ugy kellett volna fogalmazz hogy gyereked aki már felnőtt mert nem mindegy hogy egy 15evesről vagy egy 45evesrol van szó!

Én 32 vagyok, tehát egyáltalán nem mindegy a korosztály!

2023. aug. 20. 20:53
 13/15 anonim ***** válasza:
54%
10pont hogy a nevelés es a körülmények az amik szamitanak. Attól lesz vki pszihopata stb.
2023. aug. 20. 20:54
 14/15 anonim ***** válasza:

13#

A nevelés és a körülményekhez még hozzátenném az internetet, elsősorban a közösségi oldalakat. És a nevelés, elsősorban a fegyelmezés hiányát.

2023. aug. 23. 23:10
 15/15 anonim válasza:

13# Pszihophatának születni kell, a legjellemzőbb tünetei az empátia hiánya, manipuláció és érzelmek tettetése. Álltalába az ilyen emberek gazdagodnak meg és szereznek hatalmat. A másik amivel gyakran van keverve az a Szocióphata ami trauma által alakul ki álltalába kisgyerekeknél, tünetei a dühkitörés, pár érzelmet éreznek (pl.: harag). Álltalába a börtönben Szocióphaták ülnek.

14# Ha igazad lenne akkor a népesség nagy részének Szocióphatának kéne lennie. Fegyelmezés csak elnyomja gyereket, a problémának a gyökerét nem fogja megoldani. Az erőszak csak erőszakot szül.

2023. aug. 25. 08:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!