Betegség e ha egy gyerek elsírja magát ha feladatot kap?
Nekem akkor volt olyan, amikor
- olyant kellett csinálnom, ami unalmas volt. Volt olyan, hogy sírvafakadtam, mert mondták, hogy elmegyünk kocsit nézni vagy, mert mondták, hogy bemegyünk a boltba nagybevásárolni. Nyilván 33 évesen nem kezdek el sírni, amikor a barátnőm becibál a ruhaboltba, ahol ezer éven át válogatja a ruhákat, amíg szétunom az agyam, de amikor tudtam kicsiként, hogy bemegyünk egy helyre, ahol szét fogom magam unni és sokáig nem is jövünk ki, akkor sírtam.
- olyan feladatot kellett csinálnom, aminek lehetett rossz kimenetele is. Gyakran vettek ki dolgokat a kezemből, mert így gyorsabb volt vagy mit gondolnak majd az emberek, ha nem sikerül jól, gyakran volt olyan is, hogy tök egyedül megcsináltam valamit és nem pozitív vsszajelzés jött, hanem negatív (pl azt hittem, hogy valami tök jó dolgot cselekedtem és azt láttam, hogy elborzad az, akinek elmesélem) ezért, ha tök egyedül kellett nekiállnom valaminek amit, ha nem jól csinálok, alakulhat rosszul is, akkor már automatikusan sírtam előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!