Betegség e ha egy gyerek elsírja magát ha feladatot kap?
Lehet, hogy ugy erzi, hogy nem tud megfelelni az elvarasaidnak. Lehet, hogy utalja azt a sportagat, amit rakenyszeritesz. De ez nem betegseg, hanem egyszeru pszichologiai feladat.
Nem neki, hanem neked.
Pl. probald meg megerteni, hogy utalja az edzeseket, hogy egy onallo emberi leny, igen, akkor is onallo emberi leny, ha csak 8 eves. Es vannak erzelmei, csak nem meri megmondani, mert te azt varod el tole, hogy teljesitsen, teljesitsen, es teljesitsen.
Mi lenne, ha egyszer elvinned inkabb nyaralni a Tisza tohoz, vagy az Adriara? Vagy legalabb a sarki jatszoterre vidd ki, hadd hintazzon vagy epitsen homokvarat, vagy menjetek el egy bicikli turara. Es mindezen tevekenysegek kozben legalabb egyszer oleld at ugy, hogy nem adsz neki feladatot az olelesert cserebe.
Hát, az ilyenek, mint az utolsó, nem tudom, hogy milyen zavarban szenvednek, hogy így hozzáköltenek dolgokat a kérdéshez. És aztán van pofája ilyen stílusban számon kérni, és leosztani. Komolyan, mi a fszt képzel magáról az ilyen?
Amúgy beszélgetni kell a gyerekkel, és kideríteni, hogy miért csinálja. Aztán megoldást keresni.
Félreertés lehet. Nincs kényszer alatt a gyerek! Nem az hogy muszaj hogy csinálja, hisz akkor a szülő sem hozta volna. Kivancsi voltam hogy van e valakinek hasonló tapasztalata es azt hogyan kezelte.
#1 ez nem hiszti. Az áshogy néz ki. Vannak jelei, testi is.
. valami de nem mertem konkretan rákérdezni. Szerintrm pszihés gond..
Szerintem az ön hozzászolasa értéktelen, de azert köszönöm👍
Köszönöm az értékes hozzászólást!
Nem kenyszer. Az látszana ha nem akarná, tiltakozna valahogy. A sirásból felismerhető az hogy az kényszer, vagy hiszti. Egyik sem. Ez belső valami
Csak tipp: ha netalán bántalmazó szülei vannak, vagy csak nagyon sok otthon az elvárás és szabály, akkor simán kétségbe eshet úgy, hogy nem mer ellenkezni.
Te kije vagy, kérdező? Az edző, vagy a szülő?
Add vissza a diplomádat (ha van egyáltalán). A te érzelmi intelligenciád a cipő méreteddel azonos 😢😢😢
Szegény gyerekek...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!