Honnan tudnék letölteni olvasás és matematikai fejlesztő feladatokat egy elsős gyerek részére? Nyomtatható változat kellene. Már annyi oldalt végigolvastam és a tanácsokon kívül nem sokat találtam.
Egy netes oldalt ajánlanék :www.varazsbetu.hu
Drága,(több tízezer ft- én sem tudom megfizetni) de 4 napig ingyen kipróbálható!!!!!! SZERINTEM NAGYON JÓ! (1 tanító néni)
Itt megtalálsz mindent, akár a varázsbetű is letölthető, de nagyon sok tankönyv, feladatlap megtalálható rajta. Én szinte mindent megtaláltam, amit boltban árulnak.
Egyébként nagyon jó még a manó olvasás 1,2, vagy manó abc, manó matek 1. Ezeket szintén megtalálod itt, de kell 20 hozzászólás, hogy tölteni tudj és persze regisztrálni kell. Legkönnyebben a szójátékoknál tudsz hozzászólni,utána 48 óra és már tölthetsz is.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Így van,a manó matek,és a manó olvasásra keress rá a gugliban,és olyan helyen is megtalálod ahova nem kell regisztrálni.A kanada.hu-ra kell.A varázsbetű-ből meg le lehet tölteni próbaverziót,amit 4 napig tudsz használni.:(
Én metaláltam a crackel ellátott verzióját is,csak annak a letöltése fizetős.
De a manó dolgok tényleg jók,mi használtuk.
A canadahun a varázsbetű teljes verzióját le lehet tölteni.
Vagy itt is: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Bioztosan kellene matekoztatni egy elsőst???
Nem játszania kellene még? Szerintem fölösleges stressz ez neki.
Az utolsót nem egészen értem!? Miért hol nem kell matekot tanulni első osztályba? Anélkül nem mehet tovább másodikba.
??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!