Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Adott egy autista gyerek ,...

Adott egy autista gyerek , aki folyton hazudik , nem szól ha fáj valamije , mit lehetne csinálni? Semmit nem csinál a laptop ,xboxon kívűl, de azt napi 16órában.

Figyelt kérdés
2023. júl. 20. 10:18
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
12%
Keress egy szakembert. De első körben magadnak. Aki segít abban hogy jobban ráláss egy autista èletère. Az hogy tud angolul semmit nem jelent. A 8 èves enyhèn autista keresztfiam nem tud beszélni rendesen. Angolul viszont már tisztán mond szavakat.
2023. júl. 20. 11:09
 22/42 anonim ***** válasza:
39%

Én vagyok a buta? LOL

".a gyerek nem szól hogy fáj valamije,ha vakbeles lesz akkor mi lesz?" Majd szól, amikor már annyira fáj neki, hogy nem tudja elviselni. Mi lesz, na mi? Mi vagyok én, jós?

Ha nem érted meg milyen motivációk állnak a viselkedése mögött, akkor mit tudsz tenni, hogy jobb legyen? Semmit, csak értetlenkedve röfögöd a semmit, mint látható. A buta itt nem én leszek kisanyám

2023. júl. 20. 11:10
 23/42 A kérdező kommentje:
Huscomb te egy igazi balfasz vagy... fogadjunk egy anyuka vagy akit elhagyott a férje egy normálisabb nőért. Megvolt mondva nem az én gyerekem,ne szóljak bele, én nem is szóltam,de most nár frusztràl,hogy most akarják elkezdeni nevelni a gyereket,meg pszichologushoz vinni mikor látják,hogy baj van. Azelőtt javarészt letojták.
2023. júl. 20. 11:10
 24/42 A kérdező kommentje:
Annyira okos itt néhány ember,hogy még így is én leszek a szar mikor a szülök szarták le 20èvig a gyereket. És most kezdenek el aggódni érte. De jó legyek én a szar ,ÁMEN nektem.
2023. júl. 20. 11:13
 25/42 A kérdező kommentje:
De gyerek,mert úgy kezelik a szülei
2023. júl. 20. 11:14
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

"...2èvesen látta utóljára pszichologus a gyereket , nem bolt felül vizsgálaton sosem."

Akkor honnan veszed, hogy autista?

Járt óvodába, iskolába?

Ott az óvónők, tanárok nem vették észre és nem küldték kötelezően vizsgálatra? Ezt hihetetlennek tartom.

Lehet, hogy csak egy simán zárkózottabb gyerek/ember, akinek a kezelhetősége követelt volna némi intelligenciát, de a szülőkből ez hiányzott. Így aztán elcseszték a nevelését és lett belőle ez, ami.

2023. júl. 20. 11:14
 27/42 anonim ***** válasza:
22%
Férfi vagyok, és véletlenül van rálátásom az ASD-sek életére, mivel diagnosztiztált ADHD-sként jó sok autistával beszélgetek, akik szintén ADHD-sok is. Meg úgy általában gondolkodni szoktam a dolgok megoldásán, nem csak rinyálni. Én elhiszem, hogy te aggódsz, csak azzal semmire sem megyünk, ha nem jó irányba csatornázod azt az aggodalmat. Jelen pillanatban pedig nagyon jó irányba. Amúgy az IQ-m az emberiség felső 1%-ba helyez, szóval óvatosan butázz, mert véletlen ide varázsolok valami Mensa tesztet, aztán kötelezni foglak az eredményed ismertetésére is, nem annyira érdemes egy oppozició zavaros ADHD-ssal beefelned, jobban jársz, ha együttműködsz, mert feketeöves vagyok az anyázásban.
2023. júl. 20. 11:15
 28/42 anonim ***** válasza:
81%
Miert hivsz egy felnottet minden mondatodban gyereknek ?
2023. júl. 20. 11:16
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha autista akkor az iskola kötelezően küldi őt vizsgálatokra, plusz kap speckó kódot is. Olyan nincs hogy oda nem viszi el a szülő.
2023. júl. 20. 11:16
 30/42 anonim ***** válasza:
77%

Szóval akkor pszichológus nem látta 18 éve, remek. Pszichiáter?

Mit lehet kezdeni egy xboxozó gyerekkel, amíg nem tudjuk, hogy függő vagy csak kompenzál valamit, mondjuk azt, hogy a családja elviselhetetlen. Esetleg a kettő egyszerre... Egy függőhöz másképp kell állni, mint egy olyan emberhez, aki tényleg csak nem talál jobb módszert ahhoz, hogy ne robbanjon szét a feje a világtól, de amint lenne lehetősége valamiképp kitörni az adott helyzetből, nem az xboxot nyomogatná. Ha függő, akkor arra a megfelelő szakember a segítség. Igazából minden eshetőségre a szakember segítsége a megfelelő válasz, csak te vársz itt valami varázsigét tőlünk.

2023. júl. 20. 11:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!