Miért van az hogy ha a gyerek mondjuk elesik vagy beüti valamijét vagy bármi olyan történik vele ami fáj neki vagy ami miatt elkezd sírni akkor soha nem lehet odamenni hozzá megvigasztalni?
Figyelt kérdés
Mindig elmenekül előlünk mikor oda akarunk menni hozzá megvigasztalni. Vagy mondja hogy menjünk onnan. Jelenleg 3 éves de szerintem soha nem volt olyan hogy oda jött volna hozzánk vagy engedte volna hogy odamenjünk hozzá megvigasztalni.2023. máj. 6. 23:40
1/6 anonim válasza:
szégyelli hogy ilyen helyzetbe került s ez egy védekező reakció, ami egyébként nem rossz, mert felnőttként sem feltétlen jönnek oda vigasztalni ha ráütünk a kalapáccsal az ujjunkra mondjuk vagy belerúgunk a szekrénybe. Így ő egyedül birkózik meg a fájdalomérzettel.
3/6 anonim válasza:
Ok, hogy 3 évesen elküld...de nehezen hiszem el, hogy 1 évesen is elküldött.
Vagy ha igen, akkor én ezt egy elég erős jelnek venném, aminek szakember segítségével mennék utána, mert nem egy természetes és normális viselkedés, hogy már 3 évesen nem hozzátok fordul, ha valami baja van.
4/6 anonim válasza:
Amikor legelőször történtek kis balesetek, hogy reagáltatok rá?
Ha támogatóan, pl "jajj beütötted magad, sajnálom, gyere megvigasztallak", és nulladik perctől elutasító volt ennek ellenére, akkor lehet megnézetném szakemberrel.
Ha csak rávágtad, hogy "katonadolog, nem kell sírni", meg egyéb érzelmi érvénytelenítő reakció, akkor megtanulta, hogy felesleges hozzád fordulnia ezzel.
5/6 anonim válasza:
A fájdalomtól van.ha nekem is irtózat faj valamim nem birnám ha ölelgetnek vagy akármk
6/6 anonim válasza:
Hidegborogatással lehet gyorsan segíteni talán. Más nem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!