Melyik gyerekjátékot utáljátok a legjobban? És mennyi
idős a gyerek?
Figyelt kérdés
Anyukám a zenélő játékoktól volt ki, nekem azokkal nincs bajom, sot, szeretek hangszereket venni nekik.
Amitol viszont kivagyok, az a vizipisztoly, buborekfujoes a lufi. 7 es 3 evesek a gyerekek. A vizipisztolyozasnalmindig osszevesznek, hamar visitasba torkollik. A buborekfujoert meg van veszve a kisebb, de ha megkapja, hamar a foldon landol a viz belole. A lufin gyorsan kipukkan, vagy epp osszevesznek rajta.
Nalatok mik a mumus-jatekok, es miert?
2023. máj. 6. 09:17
1/10 anonim válasza:
Mindegyiktől amelyik zenél.
2023. máj. 6. 10:09
2/10 anonim válasza:
A hangot adó, villogó, csattogó, helyváltoztatásra képes vackokat utálom. Az én idegrendszeremnek is sok inger egyszerre, hát még egy babának/kisgyermeknek. Fent vannak ezek a képződmenyek a szekrény tetején egy dobozban. Nem tartoznak ebbe a kategóriába nálam a hangszerek és a felhúzós kis zenedobozok.
2023. máj. 6. 10:23
3/10 anonim válasza:
Én semmilyen elemes játékot nem vettem (és nem is akarok venni) a fiamnak. A kurblis zseblámpa oké, és a felhúzós játékok is.
Buborékfújóra tipp: ragasztószalaggal kötözd oda a folyadékos tartályt egy asztallábhoz vagy oszlophoz. Így nem borul ki. Alá meg beltér esetén tegyél egy rongyot, mert csöpögni azért fog.
2023. máj. 6. 11:38
4/10 anonim válasza:
Én az elején megmondtam, hogy elemes játék nem is jöhet a házba, mert az már azelőtt idegesített, hogy gyerekem lett volna. :D Nem utálom, de nekem a mesekönyvek a legkevésbé kedvelt játékaim. Minden olvasás egy küzdelem, mert ő akar lapozni, amivel fél perc alatt használhatatlan lenne a könyv. A babakönyveket tudja lapozni, viszont azt nem lapozni akarja, hanem szétrágni és kb két perc alatt meg is csócsálja az 5000 forintos könyvet. Rágókát bezzeg az életben nem vett a szájába, pedig abból is van legalább 10 darab. A Boribon a kedvenc könyve, először én is aranyosnak találtam, de százezredszerre már borzasztóan idegesít.
2023. máj. 6. 13:58
5/10 anonim válasza:
Amit én most nagyon nem szeretek, az a 3 éves kislányom gyöngyfűző készlete... gurul mindenfelé
2023. máj. 6. 14:17
6/10 anonim válasza:
A lufit utalom, felek tole ha kidurran, total rosszul leszek. Miota egy kozeli csaladtagom ongyilkos lett, felek a hangos hangoktol. Ezert lufit nem hozunk a hazba, ha valaki hoz es elmegy, kivagom olloval. A gyerek ezt kiskora ota megerti.
Mas annyira nem zavar.
2023. máj. 6. 17:42
7/10 anonim válasza:
Jelenleg a Legót :D 5 éves lányom vágya volt szülinapjára Elzás lego.. na azóta mindenhonnan az apró darabokat szedem össze, mert mindenhol elhagyja, kiborítja, aztán meg pont azt kell keresni. Pl Olaf sárgarépa orrát😒
2023. máj. 6. 18:58
8/10 anonim válasza:
Nerf. Àllandòan paràzok, hogy valakinek ki lesz lőve a szeme.
Azokat az eltört kisautòkat sem komàlom, amik veszèlyesen èles szèlűek, de mèg nem bìr megvàlni tőlük a gyerekem.
A túlàrazott, hamar tönkremenő, vagy valamilyen darabkàjukat potyogtatò holmik is az idegeimre mennek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!