Nagyon idegesito gyerekjátékok valaki ajánlani 1 év körüli fiú gyereknek?
Én csak a Sátán papagájának hívom:
Max fél napig lesz ideges amíg ott vagy, aztán elveszi és elrakja, az egy éves még csak keresni sem fogja, neked meg majd azt mondja legközelebb, hogy a mamánál van.
Az aluljárós ugató villogó sétáló kiskutyák egyébként nagyon idegesítők.
Zenélő kínai játékot vettem,azt mondta hogy az meg értelmes is és nem idegesítő.
De azt,ami nagyon debil az anyuka szerint,azt nem is méri megmutatni
Az a nagylányom egyik társasjátékban volt egy gumikakas amit ha megnyomsz "kukorékol" inkább 100decibellel rikácsol. Szörnyű!!!
Na ezt megtalálták az ikrek. Őket roppantul szórakoztatta.
Alvás időben a kukában talált új otthonra.
Szóval valami ilyet ajánlok.
De ha esze van a szülőnek, úgy is kidobja. Meg lehet téged is (joggal) mikor meglátja nálad és leesik neki h miért választottad.
Minket a sétálógolyó idegelt ki teljesen. Átokgolyónak hívtuk. Énekelt, zenélt, és a legjobb, hogy ha be volt kapcsolva magátol gurult. Ha nem nyúltunk hozzá egy ideje random elkezdett mozogni és zenélni. Nagyon para volt. A fiunk nagyon szerette, így tovább maradt a házban mint azt szerettük volna. Aztán sajnos lemerült és le kellett vinni a pincébe "pihenni" hátha megjavul 😆
Egyszer vettem valahol egy olyan zenélő képeslapot amit nem lehetett sehogy elhallgattatni, kalapáccsal agyonütve sem, annál hangosabban zenélt. Ha pedig széttépte az ember kihullott belőle egy csomó csillámpor :D
Ha nem is a gyereknek, majd a szülő szülinapjára jó lehet…
Magamból kiindulva:
Te ráköltesz. Én - a szülő - oda se adom neki, vagy elveszem az első alkalommal, és elvitetem veled, vagy a kukában végzi.
Aztán ha valami ijesztően hangos, amitől még a gyerekem is elsírja magát, akkor még tőlem is kapsz egyet.
Döntsd el, megéri-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!