Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon idegesito gyerekjátékok...

Nagyon idegesito gyerekjátékok valaki ajánlani 1 év körüli fiú gyereknek?

Figyelt kérdés
Kérdés adott.szulot szeretném kiidegelni.azt mondta van egy debil játék a gyerekének,amitől agyvérzést kap,ezért nem mutatja meg,hogy megvegyem.valaki tudna tanácsolni extrém idegesítő játékot?

2022. szept. 9. 11:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
Kínai játékok. Azoknak extrém nagy hangjuk van.
2022. szept. 9. 11:30
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a Sátán papagájának hívom:

[link]

2022. szept. 9. 11:33
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Max fél napig lesz ideges amíg ott vagy, aztán elveszi és elrakja, az egy éves még csak keresni sem fogja, neked meg majd azt mondja legközelebb, hogy a mamánál van.

Az aluljárós ugató villogó sétáló kiskutyák egyébként nagyon idegesítők.

2022. szept. 9. 11:35
 4/21 A kérdező kommentje:

Zenélő kínai játékot vettem,azt mondta hogy az meg értelmes is és nem idegesítő.

De azt,ami nagyon debil az anyuka szerint,azt nem is méri megmutatni

2022. szept. 9. 11:36
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Az a nagylányom egyik társasjátékban volt egy gumikakas amit ha megnyomsz "kukorékol" inkább 100decibellel rikácsol. Szörnyű!!!

Na ezt megtalálták az ikrek. Őket roppantul szórakoztatta.

Alvás időben a kukában talált új otthonra.

Szóval valami ilyet ajánlok.

De ha esze van a szülőnek, úgy is kidobja. Meg lehet téged is (joggal) mikor meglátja nálad és leesik neki h miért választottad.

2022. szept. 9. 11:40
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Minket a sétálógolyó idegelt ki teljesen. Átokgolyónak hívtuk. Énekelt, zenélt, és a legjobb, hogy ha be volt kapcsolva magátol gurult. Ha nem nyúltunk hozzá egy ideje random elkezdett mozogni és zenélni. Nagyon para volt. A fiunk nagyon szerette, így tovább maradt a házban mint azt szerettük volna. Aztán sajnos lemerült és le kellett vinni a pincébe "pihenni" hátha megjavul 😆

[link]

2022. szept. 9. 12:01
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer vettem valahol egy olyan zenélő képeslapot amit nem lehetett sehogy elhallgattatni, kalapáccsal agyonütve sem, annál hangosabban zenélt. Ha pedig széttépte az ember kihullott belőle egy csomó csillámpor :D

Ha nem is a gyereknek, majd a szülő szülinapjára jó lehet…

2022. szept. 9. 12:02
 8/21 anonim ***** válasza:
most még nem aktuális, de később trombita, dobkészlet
2022. szept. 9. 12:20
 9/21 anonim ***** válasza:
40%
Erre van pénzed? Add a koldusnak! Neked komolyan meg se fordul a fejedben, hogy az általad utált személynek van annyi esze, hogy a játékot maximum 30 perc után levigye a kukába?
2022. szept. 9. 12:26
 10/21 anonim ***** válasza:
53%

Magamból kiindulva:

Te ráköltesz. Én - a szülő - oda se adom neki, vagy elveszem az első alkalommal, és elvitetem veled, vagy a kukában végzi.

Aztán ha valami ijesztően hangos, amitől még a gyerekem is elsírja magát, akkor még tőlem is kapsz egyet.

Döntsd el, megéri-e.

2022. szept. 9. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!