Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon idegesito gyerekjátékok...

Nagyon idegesito gyerekjátékok valaki ajánlani 1 év körüli fiú gyereknek?

Figyelt kérdés
Kérdés adott.szulot szeretném kiidegelni.azt mondta van egy debil játék a gyerekének,amitől agyvérzést kap,ezért nem mutatja meg,hogy megvegyem.valaki tudna tanácsolni extrém idegesítő játékot?

2022. szept. 9. 11:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyik sem idegesít amúgy. Ha mégis akkor eltünne az éjszaka. Mivel hogy nekem is egy éves a kislányom nem keresné. Viszont olyan volt amit karácsonyra kapott sógornőmtől és azóta is fel tőle. 2 havonta elő veszem hátha azóta nem fél tőle de mindig a szekrény mélyén végzi. Annyira fél hogy elő sem lehet hagyni. Mondjuk én nekem sem tetszik. Ugyanarról van szó amit a 2# küldött . A sátán papagája.
2022. szept. 9. 13:21
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
Off: igazán jófej lehetsz.... 😆
2022. szept. 9. 13:22
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
Kicsit kesobb furulya huhh ha en olyan hallok 2 3 eves gyerektol instant agyverzes 😂😂😂😂
2022. szept. 9. 13:37
 14/21 anonim ***** válasza:
82%
Én mindenből kapásból kiveszem az elemet, vagy bele sem rakom, vagy oda sem adom eleve ha veszélyes. Annyi ilyen vackot kaptunk a nagyszülőktől. Mindenféle kínai boltos szornyszulott kinézetű, életveszélyes rikacsoló szart idehordtak. Nem kínzom ezekkel sem magam, sem a gyerekemet.
2022. szept. 9. 13:43
 15/21 anonim ***** válasza:

Mi kaptunk egy játékporszívót. Semmi de semmi nem volt olyan hangos és idegesítő mint az.

Ilyesmi volt, de régebbi változat.

2022. szept. 9. 14:26
 16/21 anonim ***** válasza:
2022. szept. 9. 14:26
 17/21 A kérdező kommentje:

Nem ijesztő játékot keresek,hanem olyat ami valószínűleg a gyereknek nagyon tetszik,de a szülő kikészül tőle.

Testvéremről van szó.kapott a gyerek egy zenélő autót,gyereknek tetszik,anyának kevésbé.

2022. szept. 9. 15:20
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzed magadban az érzelmi gyengeséget, hogy érzelmileg hajszálpontosan ugyanannyira vagy érett, mint az egyével unokaöcséd? Kívülről nézve erősen ciki! Jogod van utálni a testvéredet, de akit az ember utál, azt elkerüli. Nem pedig abban leli kedvét, hogy a másik bosszankodik!
2022. szept. 9. 15:24
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Számomra a Bianca cica a legidegesítőbb játék a világon

Érzékeli ha elmegyünk mellette,így állandóan nyávog

Kislányom imádja,de éjszaka a legtávolabbi szobába teszem hogy véletlen se menjen senki a közelébe. Tudom egyszerűbb lenne kikapcsolni,de már megszoktam h Biancának a másik szobában a helye 😀

2022. szept. 10. 00:35
 20/21 A kérdező kommentje:
Ez kislánynak tök jó,de amúgy eskü jó ötlet lenne a Bianca cica 🤣
2022. szept. 10. 01:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!