Mi történhetett?Élt valaki át hasonlót?
Én azért pontoztalak le, mert attól, hogy te is auti vagy még nem tudod, hogy mi a baja, sőt, az hogy te rossz szakemberrel találkoztál (begyógyszerezés), még nem feltétlenül olyan mind. Tény, hogy elkeserítő, ha elsőre vagy sokadjára is ilyenbe futsz bele, de rengeteg szuper szakember is van, legyen az neurológus, pszichiáter vagy pszichológus, csak meg kell őket keresni. Nálunk sem a férjem sem a gyerekeink nem szednek gyógyszert, pedig autik és a fent már említett fiam generalizált szorongásos.
Attól mert valakik autisták még nem hasonlitanak annyira, mint azt sokan gondolják. Vannak hasonló, mások számára azonosnak tűnő furcsaságok, de az autizmus nem klónozza magat, hogy mindenkit egyformává tegyen. Azt, hogy mi bántja a kérdező lányát, azt csak ő maga tudja, mármint, ha tudja, mert sokszor az ember csak simán 💩 passzban van. A felszínre hozás lehetőségének elősegítésén (pl szakember, beszélgetes, lenyugvás...) túl nem sokat lehet tenni, mert mint már írtam is , ezt csak az adott ember maga tudja feldolgozni.
Hááát igen nálunk a Titanic és mindenféle összeesküvés elméletek voltak, Michael Jackson még él bla bla bla :))))
Most már nem merem mondani hogy vannak.
Egyáltalán alig szólal meg annyit mond hogy pl: enni, inni, siessünk,idő van...
Egész nap nem is tudom "repked" a kezével egyre rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!