Mi történhetett? Történt már mással is hasonló?
szia,
nálunk is előfordult párszor, nagyon ijesztő volt!! :S rákérdeztem a doktornőnknél és megnyugtatott, hogy olyan dolgok/történések is kiválthatják, amik nekünk szülőknek nem tűnnek nagy dolognak, a kicsik még is máshogy dolgozzák fel.
Ági
bocsi, most olvastam el a cikket és átgondoltam a mi esetünket!! márciusban vették ki az orrmanduláját a fiunknak, az óta nem voltak rohamok!! akkor valószínűleg nálunk ezzel lehetett összefüggésben!!!!! érdekes, nagyon jó cikk!!
Ági
Igen, én 3 éve kűzdök ezzel. Ha szerencséd van, hamar elmúlik és nem jön vissza.
Van egy betegség, a pavor, annak utánajárhatsz, ha rendszeressé válik, ha nem, semmi gond, valószínü rosszat álmodott.
Ha úgy látod, hogy a jelenléted, hangod, érintésedre csak rosszabb lesz, ne bántsd, hagyd, magától nyugodjon meg. Csak figyeld, hogy ne tegyen kárt magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!