Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Az elkényesztetett gyerekekből...

Az elkényesztetett gyerekekből lesznek általában az emo-k?

Figyelt kérdés
2008. dec. 28. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
mit értesz elkényesztetett alatt?
2008. dec. 28. 14:50
 2/5 anonim ***** válasza:

véleményem szerint az emo divat, mint a punk, a grufty, vagy sok más hasonló irányzat.

Sok befolyásoló tényező lehet, pl. kor, környezet, baráti társaság, lakóhely (nem hiszem, hogy sok emo van egy kis faluban). Az elkényeztetésen kívül talán az elhanyagolás, vagy a túlságos behatárolás is szerepet játszhat benne, hogy a fiatal a barátai között keresi a szabad érzelmeket (legalábbis, amennyit én tudok róla, alapvetően erről szól, érzelmek korlátok nélkül).

2009. jan. 18. 21:32
 3/5 anonim válasza:
51%
most ennek mihez mi köze van? XD
2009. márc. 28. 04:46
 4/5 anonim válasza:
91%
Igen,mert anyucu-apuci mindent megad és az ilyen úgy szarja el ezt ahogy tudja!Eddig az ősszes Emotakit ismertem elkényztettt volt!
2009. szept. 20. 16:18
 5/5 anonim válasza:
51%
semmi köze szeritnem az elkényeztettségehez :D már több mint egy éve emovagyok..és eggyálltalán nem vagyok elkényeztetett..nemis tudom honann jött az emo kapcsolatba az elkényeztetéssel :D:O:O:O
2009. dec. 23. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!