Szerintetek 12-13 éves gyerekekből álló punk bandának milyen név illene?
Figyelt kérdés
Volt már pár jobb ötletünk pl.: Anti- intellektuel, Nincs, Ratattack stb. de sose jutottunk dűlőre segítenétek?2011. jún. 30. 11:50
1/13 anonim válasza:
Nektek kell eldönteni, mert akkor lesz tiétek a banda. Mindegy milyen, csak szeressétek!
2/13 A kérdező kommentje:
ezt mi is tudjuk de már olyan régóta gondolkozunk neven hogy azt találtuk ki hogy megkérdezzük ezen az oldalon. Az Anti-intellektuel esélyes de az meg lehet hogy nem nekünk való név. Mert a zenénk nem az az igazi punk inkább csak a szövege az Anti-intellektuel meg a tipikus brutális punk zenéhez illik. :S
2011. jún. 30. 12:32
3/13 anonim válasza:
lányok vagy fiúk vagytok attólis függ:)
14/L
4/13 anonim válasza:
sorry, a kérdőjel lemaradt.asdd:)
5/13 A kérdező kommentje:
fiúk vagyunk!! :D
2011. jún. 30. 14:55
6/13 anonim válasza:
Anti intellektuell XD szakadok. amúgy az tök jó!
8/13 anonim válasza:
Dicséretes az ilyen idős korban történő hangszerrel való ismerkedés, majd zenét kérünk szerintem :D
9/13 anonim válasza:
hát akkor nemis tudom..
ha már punk akkor valami kemény kéne:)
pl: szegecseskoponya, forever allone xD
Vagy nemis tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!