Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Szülők! Ti hogyan álltok a...

Szülők! Ti hogyan álltok a gyermekkori maszturbáció kérdéséhez? Tiltanátok, eltűrnétek vagy esetleg beszélnétek is róla a gyerekkel? Melyiket hogyan tennétek?

Figyelt kérdés

2023. jan. 13. 17:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%

Fentebb màr elmondtàk.

Nálam a kislànyom csinálja (3 èves korában vettem èszre)

Mindig rászóltam, hogy a szobàjában/ egyedül.

Nyugodtan nézze/ vizsgálja meg.. de ez nem tartozik másra.

Volt, hogy zavarbajött.

Akkor biztosítottam róla, hogy ezzel semmi probléma, csak magánügy.

Mi sem piszkáljuk senki előtt a magunkét.

2023. jan. 13. 21:06
 12/16 anonim ***** válasza:
94%

Nekem tiltották. Ha meglátták bezavartak a szobámba, mindig rámförmedtek, hogy már megint ezt csinálom, pedig nem szabad. Úgy nőttem fel, hogy ez valami rossz dolog. Sosem magyarázták el, hogy egyáltalán miez, tiniként magamtól jöttem rá, hogy én tulajdonképpen végig masztiztam a gyerekkorom. Biztos kellemetlen volt a szüleimnek, de én hiszem azt, hogyha nem így kezelik, én is máshogy kezelem.

Az én kislányom még nagyon pici, de ha terítékre kerülne a téma, megpróbálnék sokkal támogatóbb lenni.

2023. jan. 14. 00:19
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

Lanyom 9 eves,a multkor eszeevettem,hogy ezt csinalja.(szegeny olyan piros lett mint a paprika,elszegyelte magat.varatlanul leptem be a hálószobába.)

Elso reakciom az volt,hogy megkerdezten miert csinalja,azt mondta mert az jo erzes...elmondtam neki hogy nyilvanosan soha nem csinaljuk,mindig csak ha egyedul van.

Azota nem vettem eszre,hogy csinálná(nyilvan csinalja de megertette,hogy nyilvanosan illetve napkozben nem illik mert vagy en vagy az apja akaratlanul is eszrevennenk)

Az en szuleim amikor gyerek voltam meg veszekedtek is miatta..

2023. jan. 15. 10:22
 14/16 anonim ***** válasza:
86%
Minden szülőnek azt kellene tudatosítania magában, hogy a kislánya, kisfia hasonló felizgulást, örömöt él át, mint egy felnőtt, amikor szexuális tevékenységet végez. Hiszen ehhez a teste rendelkezésre áll. És akkor teljesen természetes, hogy újra elő szeretné ezt idézni. Ha a szexualitás tényeivel nincs bajunk, akkor ezzel sem lehet. Ha más örömöket, amelyeket gyermekünk átél, jónak tartunk, akkor ezt is jónak tarthatjuk.
2023. jan. 15. 12:49
 15/16 NTBS ***** válasza:
100%
Őszinte beszélgetés. Nálunk ez volt.
2023. jan. 16. 12:30
 16/16 anonim válasza:
100%

Nem szabad tiltani mert valóban egy életre szóló trauma lesz belőle, engem el is vertek ha rajtakaptak, az az igazi megszégyenítő közben szidalmazós verések voltak.

53/N

2023. jan. 21. 06:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!