A 40 körüli szülőknek miért van kevesebb türelmük a gyerekeikhez? Vagy minek vállalnak gyereket egyáltalán?
Nyaralni voltunk külföldön a másfél éves gyerekünkkel. Előttünk sétált egy pár, apuka kezében egy kb 4-5 hós csecsemő, anyuka kezében cuccok, mellettük pedig a 2,5-3 éves gyerek sírt, üvöltött. Apuka egyszer csak megállt, lehajolt hozzá és kétszer akkorát csapott a fenekére, hogy az nekem fájt és nem hogy használt volna inkább olaj volt a tűzre. Szegény gyerek krokodil könnyekkel ment az anyja után, amikor az apja odahívta erélyesen a gyerek inkább ment a másik irányba meg az anyjához.
Mi értelme így nevelni nem hogy egy, hanem két gyereket. Elhiszem, hogy dacolt vagy fáradtak két kisgyerekkel, de eszembe nem jutna nem hogy kint mindenki szeme előtt, de még itthon sem.
Pláne így, hogy még haszna sincs…
Ez nem korfüggő.
Abban igazad van, hogy ilyenkor nem a verés a jó megoldás, az csak a szülő tehetetlenségét fejezi ki.
Viszont ha már van saját gyereked, javaslom, törődj avval, ne más nevelésébe okoskodj bele, mert az se egy szép dolog.
2-es
Helyesem írva nem aVVal, hanem
azzal.
A gyerekem pedig köszöni szépen megkapja a kellő és megfelelő törődést, mind mennyiségben s mind minőségben!
5-ös,
te elmebeteg vagy? Csak feltettem egy kérdést, mert ezt tapasztalom körülöttem. Amit leírtam meg egy friss dolog volt, de rendszeresen belefutok hasonlókba.
6-os,
köszönöm, de megvan!
Ez a feltett kérdés elég sértő volt. Neked hogy esne, ha azt mondanák rád, hogy minek vállal gyereket egyáltalán, aki ilyen általánosító mint te? Rosszul, ugye? Pedig az is csak egy kérdés lenne, ezt tapasztaltuk a megnyilvánulásod alapján.
Egyesek izomból annyira bunkók, hogy észre sem veszik magukat, aztán csodálkoznak ha utána bunkó válaszokat kapnak.
Kettes vagyok. Kedves kérdező! Rosszba kötöttél, mert az "avval" szó nyelvtanilag helyes. Ha mindenáron hibát szeretnél, nézd át a saját mondataid, aztán olvasgass kicsit a megfelelő vesszőhasználatról, mert kihagytál párat.
Mindenesetre ez sokat elárul rólad. Olyan típus lehetsz, aki a kákán is csomót keres.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!