Évről évre lejjebb süllyed agyilag?
Nevtanban nem kapunk "erre" plusz kezelést hanem óvodának továbbították H ott foglalkozzanak vele mert hogy nevtanban nagyobb problémáju gyerekekkel foglalkoznak, és hogy nagy csoportba fogjam vissza még egy évet.
Ja igen 1 évbe egyszer még jelenhetűnk felülvizsgálaton.
Amikor kissebb volt olyan ügyesen leszokott pelusrol bilire badyrol nadrágra könnyen volt pisilnie, ha most nem szólok rá elfelejt elmenni reggel pisilni pedig egy 6 éves rutin. Másik problémánk éves, csöpög folyik szájából kíburul füle is olyan pedig nem 2-3 éves 2 évet jàrt bölcsibe 4 évet kezdi oviba, (erre értettem évről évre lebutulast)
Sajnálom ha van anyuka akit az bànt H írok fiamrol de talán jobb mint ha agyon üröm.
Szomorú, hogy a gyerekedet lebutázod, holott nem buta, csak másképp működik.
Semmivel sem vagy jobb mint azok akik téged tartanak butának az írásod alapján. Te ugyan azt teszed a gyerekeddel, mint mások veled. 🤷♀️
Figyelemhiányos.. A gyereked képtelen a bejövő információkat, ingereket normálisan feldolgozni.
27 leegyszerűsítem neked:
Mindegy hogy nincs IQ vagy van IQ csak nem tudja használni.
Ha berakok egy jó videokártyát egy rossz PC-be nem fut el a program...
27# nevetséges vagy most nagyon, vissza olvastam az ősszes válaszom sehol nem használtam fiamra azt a szót konkrétan hogy (buta)
Leírtam milyen problémák vannak vele, az hogy meg merem kérdezni ezeket dolgokat engem minősítenek?
Szóval biztos jobb anya lennék ha magamba fordulva nem kiadva itthon ágyon verném gyereket, gratulálok jó tanàcsért.
Remélem tökéletes anyuka vagy és nàlatok otthon tőkeletes minden, beadja isten hogy ha legközelebb szülsz ilyen problémákkal küzdő gyereked legyen, mert segítséget sehol nem fogsz kapni, jó tanácsként írom. Mert elfogynak ítélni meg fognak vetni érte. Szóval szép boldog hosszú probléma mentes életet kívánok neked.
Biztos soha nem fog megverni téged jó isten mert sosem voltál rossz indultú.
Nem persze.. Akkor nézd meg mit adtál meg kereső szó # alatt..a másik meg, hogy butul..
Kedvesem, a nagyobbik gyermekem kevert specifikus, beszédértési zavara van 2 kóddal sni-s, a középsőm adhd gyanúval kivizsgálás közepette, durva figyelemhiányos lány.
A gyereked pedig nem buta csak fejlesztésre szorul, meg arra, hogy jobban elfogadd a nehézségeit és segítsd. Fogadd el, hogy sosem lesz átlagos, és igen, hatalmas szopás lesz az iskola és minden amíg felnő.
Ez van! Ezt dobta a gép, ezt kell elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!