Ha agyerek csúnyán beszél,"rosszul viselkedik" nyilvános helyen,akkor rászólsz vagy csak akkor szólsz szépcsendben rá,ha ezt mások is észrevették vagy akkor szólsz ha majd későeste,másnap hazaértek vagy egyáltanem szólsz rá, szólsz neki,fegyelmezed?
Ha nyilvánosan csináljàk,akkor nem szabad rászólni, hagyni kell,hadd csinálják, ha úgy van kedvük, mert mit szólnak az emberek?
Sztori: vonaton utaztunk, fülkés, csak mi voltunk...hangosak voltak,civakodas, birkózás, hasonlóak...rájuk szóltam, erre az apjuk elkezdte mondani, hogy anyátok egy idióta, aki nem tud viselkedni, szégyent hoztam rájuk, mert fegyelmezni próbáltam őket
Szerintem a férjed egy büdös bunkó. És inkább őt kéne fegyelmezni.
Teljesen normális, ha rászólsz a gyerekekre, főleg egy olyan szituációban, ahol esetleg másokat is zavarhat a viselkedésük.
Éppenséggel a férjed hozott rád szégyent. Megalázott.
A gyerekekre pedig természetes, hogy rászól az ember.
Nyilván ha a közfelfogástól távol álló nevelési "elvei" vannak valakinek, pl: veri őket, azt nyilvánosan ne csinálja, de hülyeség, hogy csak házon belül kell nevelni.
Amíg egy gyerek nem tud házon kívül figyelmeztetés nélkül viselkedni, addig bizony kell terelni nyilvánosan is.
Ugyan csúnyán nem beszél, de én bizony rászólok a gyerekre, ha olyat csinált amit nem lehet
Ha hazamegyünk órák múlva, azt se tudja majd miért b@szom le
Nyilván nem ordítom le a fejét az utca közepén, és nem verem agyon (mondjuk itthon sem teszem egyiket sem) de pontosan úgy, mintha itthon lennénk elmagyarázom neki a dolgokaz🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!