Sérült gyerek, eltűnő barátok, családtagok. Ez törvényszerű?
9 igen, pontosan így van ez velem is a barátokkal. Egyébként nagyon szívesen beszélgetnek másról, de a legtöbben szintén kisgyerekesek, így azért elég természetellenes ezt a témát kolcsonosen kerülgetni... De én is ott rontottam el, hogy a kezdeti megrázkódtatásban túl őszintén kisirtam magam...
Na a Facebook csoportok meg külön világ, szerintem akinek nagyobb gondja van, nem is mer oda írni. Vagy te tudsz jó csoportokat?
Adhd-s gyerekek szülei csoport (bár a tied auti, de itt is sok az adhd-auti kombó). Én az elmúlt 10 évben többször beléptem, és kiléptem. Most éppen megint tag vagyok, de inkább nem írok kommentet, mert tényleg mindig vannak kötözködő emberek, még itt is. Régebben mindig volt egy-két tag, aki próbálta bebizonyítani, hogy csak nem tudunk gyereket nevelni, de mostanában ezt nem tapasztaltam, talán a moderátorok most jobban figyelnek erre.
A másik, amin ölre képesek menni az a gyógyszer. Aki gyógyszert ad, az hanyag szülő, inkább vigye fejlesztésre a gyereket meg diétáztassa. AAAA! Az ilyenektől mondjuk én is kiakadok.
De barátoknak tényleg nem lehet kisírni magad, mert nem fogják megérteni. Nekem nyugodtan írhatsz privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!