Törvényszerű, hogy a himlős gyerek lázas legyen? Azt mondják hogy a himlő lázzal jár de nekem nem lázas a kisfiam most az jó vagy nem jó?
Figyelt kérdés
2008. okt. 21. 07:00
1/1 anonim válasza:
A láz egyáltalán nem törvényszerű. Az én fiamnak még hőemelkedése sem volt, volt viszont 250 kiütése testszerte, plusz ami a fejbőrén volt, megszámlálhatatlan mennyiség. Szövődmény-és hegmentesen lezajlott, szerencsére elég értelmesen viselte, nem vakargatta. ( 3 éves )
Volt viszont olyan bölcsistársa, akin csak kb 10 kiütés volt, viszont majd' 40 fokra felment a láza. Lehet, ez az összefüggés? Nem tudom. Minden esetre minden gyerek máshogy viseli a bárányhimlőt ( már ha arra gondoltál, most nézem csak, hogy nem írtad ) lényeg, hogy ne maradjon szövődménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!