Borzalmasan zavar, hogy a 4 éves fiam kevesebbet eszik, mint a 2 éves lányom. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Félek, hogy ettől jelentős fejlődési eltérés lesz közöttük. De a nagy fiamnál az eddig próbált étvágynövelő is alig használ... ☹
Pont neki kellene fiúként több erő.
2022. jún. 27. 13:27
11/19 A kérdező kommentje:
10: Az átlagot a gyerekorvos szerinti ideális átlag alatt értem. Azt gondoltam ez triviális.
2022. júl. 2. 19:27
12/19 anonim válasza:
10. Nem azért kövér, mert 2 évesen sokat eszik, hanem mert 6-8 évesen kizabálja a sulibüfét. Ha egy 2 éves kislányt korlátozol, most alapozol meg mindenféle étkezési rendellenességet. Én tényleg tudom, miről beszélek mert 10 év terápia és több millió forintba került, hogy végre nem gyűlölöm magam mert eszek, vagy nem számolom, hogy hány kalória van a brokkoliban. Pontosan az olyan “csakjótakarunk” rokonok miatt, mint te. Kérlek, ha van gyereked ne tedd ezt vele, mert iszonyú káros! Nem baj, ha egy két éves eszik.
13/19 A kérdező kommentje:
12: ne a családodra projektáld a saját gyengeséged. Nagyon kényelmes álláspont.
2022. júl. 2. 20:31
14/19 anonim válasza:
13. Anyád. Mekkora egy seggfej vagy. Védem a lányod, te szerencsétlen. Gyengeség. Fujj de okádék vagy. Ezerszer erősebb vagyok mint te, mert nem azon agyalok a saját gyerekemnél, hogy atyaég a lányom mennyit eszik. Csináld csak, aztán ha temetheted anorexiával a lányod akkor legyél büszke magadra, hogy nem én miattam, csak hát gyenge, én meg jó anya vagyok. 🤮🤮🤮🤮
15/19 A kérdező kommentje:
14: így már mindent értek.
2022. júl. 2. 20:46
16/19 anonim válasza:
Én is értelek, egy toxikus anya vagy, akit az zavar mennyit eszik a lánya. Én meg segíteni akartam neked..én hülye. Remélem 18 évesen úgy ott hagy sosem látod és megmenekül tőled. Pont ilyen árgus szemekkel figyeltek engem is. Tudod ismeretlenül is csalódás amit mondtál, mert azt hittem aggódsz a fiadért. Szomorú, hogy ilyenek szaporodnak és az, hogy az én lelkembe gyalogolsz kit izgat, de szegény kislány mit fog átélni, előre látom.
17/19 A kérdező kommentje:
16: kicsit messze mentél a saját elképzeléseddel, fantáziáddal. Mindenhova a saját életed projektálod?
2022. júl. 2. 20:56
18/19 anonim válasza:
17. Nem, leírtam mi vár a gyerekedre. Boldog életet, tömd a fiút, ne etesd a lányt aztán egyedül fogsz megrohadni öregen :D Pá gyökéranyu
19/19 A kérdező kommentje:
18: azt még kihagytad, hogy az én gyerekeim közül fog kikerülni az új Adolf Hitler, vagy Sztálin! 🙂
2022. júl. 2. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!