A 2 éves fiam nem megy sehova, amíg én fekszem, mert úgy sír nélkülem, hogy rögtön elhányja magát,mit tegyünk?
egyszer érdemes lenne megpróbálni, hátha öt percet ordít meg hány, és utána megnyugszik
ha egyszer végigcsináljátok utána talán már nem lesz gond
Túl van favorizálva, ez a ki kell menni, el kell menni mindenáron.
Az én gyerekeim - 2 kamasz - a nyári hónapok kivételével, alig mozdulnak ki a házból (csak suliba menés, az is autóval) pedig ott a kert. Mégsem betegesek, hanem egészségesek, jól tanulnak, pszichésen is teljesen okésak, nem pszichoszomatizálnak.
Ezt azért irtam le, hogy lásd, semmi baja nem lesz a gyerekednek 1 hónapig, ha nem mehetsz ki vele sehova.
Ha a kisfiad ennyire kikészül és ennyire ragaszkodik hozzád, akkor nem is értem, hogy írhattad ki ezt a kérdést?
Biztos érzi, hogy nem okés veled valami és ez még rátesz erre a dologra.
Ne foglalkozz senkivel mit okoskodik. Se az apjával, se a nagyszülőkkel, nyilván .assza a csőrüket a helyzet, hogy hozzájuk nem kötődik ennyire a gyerek, de így jártak. :D
A legfontosabb, hogy a kisfiad lelki nyugalma meglegyen, ezáltal a tied is, és ez a te egészségednek is jót tesz.
Hagyni hányásig kikészülni egy gyereket, csak hogy kimenjen levegőzni nem gyereknevelés, hanem állati szinten tartás.
Én még azt tudom elképzelni, hogy érzékeli, hogy beteg vagy és fél otthagyni.
Lássuk mi lesz hányás után. Ha kint marad és megnyugszik, és látja hogy otthon várod, akkor szerintem hozzászokik 🙂
Tudtam, hogy le leszek pontozva...
Mégis milyen lelkületű emberek ezek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!