Hogyan lehet jól viselni, ha rossz gyerekem van?
Semmivel nem tudunk hatni rá. Nemcsak mi, senki eddig.
Óvoda kiscsoporttól jártunk kb hetente be az óvónőkhöz majd tanárokhoz, mert mindig van vele valami gond.
Tanulni se tanul, a hármas már jó jegy nála. Hatodikos. Fiú. Nem sni, nem btm, vizsgálták rá.
Rengeteg mindent próbáltunk, próbálunk vele, de lepereg.
Van bátya. Ő kitűnő és példás magatartású. Ugyanúgy neveljük őket, nem voltak versenyeztetve vagy ilyesmi.
Annyira, de annyira igaza van az utolsónak!
Van, hogy egyszerűen nem lehet mit tenni, mi is ilyeneken(meg még többen) vagyunk túl, az enyém is rosszabbul viselkedik hasonlóan nehéz gyerekek között.
Utolsó, próbáltatok gyógyszert? Nekünk bevált, NEM SZEDÁL! Na nem a ritalin, hanem a másik.
Kell, hogy boldogulni tudjon a világban és bizonyos tulajdonságai(a bántalmazók) megszűnjenek. Ez az összeveszett a nővérével elég laza, de gondolom nem úgy hangzott, hogy "te hülye vagy", hanem kiabálás meg alázás szinte vagy verekedésig a nagy "semmin"(ami nekik valami, nekünk semmi).
Én is most jutottam odáig, hogy a gyereknek nem kell több fejlesztés, mert nem hatnak x év alatt sem, de viszik a pénzt, a gyerek gyilkolja az idegszálakat és elveszi az életem. Visszaveszek a sok fejlesztésből, foglalkozásból, és én is fontos leszek. Elviekben, megy is, a gyakorlattal szokott gond lenni:)
"Elviekben, megy is, a gyakorlattal szokott gond lenni:)"
Igen, sajnos ebben igazad van. Én is mindig megfogadom, hogy nem szólok semmiért, csinálja, amit akar, de persze, hogy nem tudom megállni.
Straterát szedett 1 évig, én nem láttam, hogy bármit javult volna, viszont sokat fogyott, így a doki leállította. Covid alatt, így mindegy volt, nem volt közösségben. Ritalint a doki nem akarta felírni, azt mondta ő este, ha kiürül nagyon tombolna tőle. Gondolkodtam másik orvoson, de a gyerek kijelentette, hogy mindegy, ő úgysem veszi be. Erőszakkal nem tudom lenyomni a torkán, szóval már ez sem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!