Vannak még rossz gyerekek?
Figyelt kérdés
2021. szept. 14. 07:51
2/11 anonim válasza:
Számodra mit jelent a "rossz gyerek" meghatározás?
Minden normális gyerek szokott rosszalkodni.
3/11 anonim válasza:
Manapság a "hiperaktív" és a "figyelemzavaros" címke alatt találod őket.
4/11 Derjaderja válasza:
Vagy régen diagnózis helyett bélyegezték rossznak őket...
5/11 anonim válasza:
Ma úgy mondjuk, hogy viselkedészavarosak vannak különböző okok miatt, ami lehet figyelemzavar, autizmus vagy éppen elszúrt nevelés.
6/11 anonim válasza:
Anyukám mindig azt mondja, hogy szerinte a "rossz gyerek" az rosszindulatú és gonosz. Ezért soha, senkit sem nevez ezen a néven. Ezzel én is egyetértek. Vannak eleven, több figyelmet igénylő, neveletlen, szófogadatlan és még egy csomó fajta nehezen kezelhető gyerek, de a "rossz" jelzőt én is kerülöm.
7/11 anonim válasza:
Szerintem simán elképzelhető, hogy vannak olyan gyerekek, akik alapvetően gonoszak és mondjuk nincs semmilyen mentális betegségük (pl autizmus, ADHD stb.), szimplán csak rossz emberek. Ezt néha gyerekkorban is lehet látni. Ilyen személyiségek.
8/11 anonim válasza:
7, azokat is be lehet rakni valamilyen pszichiátriai kórkép alá. Legalábbis az ID-n a tömeggyilkosokat nevelő szülők elmondása alapján a többségük már gyerekként deviáns.
Szerintem a rossz gyerek inkább gyűjtőfogalom minden olyan gyerekre, aki rendszeresen társadalmilag elfogadhatatlanul viselkedik.
10/11 Derjaderja válasza:
8. Mi az ID, amiről írsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!