2.5 éves kisfiam nagyon rossz és nagyon eleven. Mit csináljak? Mindent próbáltam de semmi sem használ. Se szép szó,se csúnya szó, semmi sem használ.
Hát, ez ilyen, túl kell élni. Most fel lehet sorolni kismillió tippet, nevelési tanácsot, de igazából mindannyian csak találgatunk, hogyan is lehetne ezt jól csinálni.
Nálunk 20 hónap különbség van a 2 gyerek között. Az az irányadó elv, hogy ha nap végére mindenki él és senki sincs kórházban, akkor az egy sikeres nap.
#12 Meg tudom érteni, ha valaki nem akarja ezt a bolondokházát végigcsinálni. 🙃
Pár hónapja jártam a szentendrei Skanzenban. Az egyik háznál elmondta a tárlatvezető, hogy az egyik szobában laktak a szülők, a másik szobában a nagyszülők a 6 gyerekkel. És ez teljesen általános jelenség volt, hogy lényegében a nagyszülők nevelték a gyerekeket. És azt látom, hogy ez nem hülyeség. A nagyszülőkben már megvan az az élettalapasztalat és bölcsesség, amivel magabiztosan terelgetik a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!