Lehetséges, hogy problémás gyermek nem speciális iskolába járjon? Folyt..
Azért nem akarod a gyereked neki megfelelő iskolába adni, mert az kellemetlen lenne neked??
A gyerek érdekeit kellene nézni…
Kicsit el vagy tévedve.
Szegregált iskolaba csak a súlyos fogyatékkal élőket rakják.
Ha egy gyerek integrálható, akkor mindenképpen integrálják, nem kell ehhez anyuci-apuci magas beosztása.
Nem tudom mi baja lehet a kérdéses gyereknek, de tudom, hogy szellemileg ép autistaknal szokták ezt a felállást javasolni.
Szerintem olyan indokból hogy szégyellik a kisegítő sulit l, nem csinálnák, hisz ez így még feltűnőbb, és konfliktusosabb.
Ha magas beosztású képzett emberek, akkor sem biztos hogy sznobok, hanem pont hogy utánanéztek mi szolgálja legjobban a gyerek fejlődését.
Nem sok helyen van külön asszisztense a gyerekeknek...
Egyébként tényleg jó lenne egy olyan suli ami mindenkinek a képességeihez igazodna, de arra nincs pénz ezért marad ez, vagy a magán/alapítványi sulik.
Legalább tanulnak a többi gyerekek egy kis valódi toleranciát, nem csak a Facebook keret allitgatosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!