Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Lehet hogy vegervenyesen...

Lehet hogy vegervenyesen elrontottam?

Figyelt kérdés
Olyan rossz a 3 eves gyerekem hogy orulet. Nem fogad szot. Nem akar aludni ,,nem akar elindulni. Verekszik bant masokat. Osszevissza rohangal.

2022. ápr. 29. 11:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
13, az enyém is csinálta. De nem ért el vele semmit. Néztek, az ciki volt. De abbahagyta. Máshogy sajnos nekem nem ment. Ha utcán csinálta és muszáj volt menni, akkor mentünk így, hogy ő vergődik. Ha nem, akkor irány haza. De egyébként meg ott helyben elmondtam neki, hogy nem szabad, így nem viselkedünk. Le is szidtam. Nem érdekelt, ha megnéztek. Az sem, ha mondjuk túl szigorúnak tartottak, nem könyörögtem. Most 3 éves és kezelhető. Sajnos szopás, ezt dobta a gép.
2022. ápr. 30. 19:24
 12/13 anonim ***** válasza:

14 Az is megvolt. Nem hatott.

16 Az engem se érdekel hogy ki hogy les miatta. Én tisztában vagyok vele hogy ez ilyen sajnos. Nyilván azért próbálnék tenni ellene mert sokszor fáj amit csinál. De ha egyszer semmi nem hat. 🤷 Akkor jöhetnek az okosak megmondani h szar anya vagyok, nincs megnevelve.... Stb

2022. ápr. 30. 19:58
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Kitartás
2022. ápr. 30. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!