Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Lehet hogy vegervenyesen...

Lehet hogy vegervenyesen elrontottam?

Figyelt kérdés
Olyan rossz a 3 eves gyerekem hogy orulet. Nem fogad szot. Nem akar aludni ,,nem akar elindulni. Verekszik bant masokat. Osszevissza rohangal.

2022. ápr. 29. 11:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nagyjából minden ennyi idős gyerek ilyen. Mondjuk a verekedés, bántás nem biztos, hogy elfogadható, attól függ milyen sokszor és milyen durván csinálja. És miért, mi hozza ki ezt belőle. Sajnos az én lányom is ilyen, ő is 3 éves és elég agresszív tud lenni. Voltunk vele a pedagógiai szakszolgálaton kivizsgáláson és ott azt állapították meg nála, hogy speciális nevelésű igényű, fejlesztésekre kell járni vele. De különösebb problémát nem állapítottak meg, a gyógypedagógus szerint nem tudja még kezelni az indulatait, a stresszt. Nem feltétlenül rontottad él főleg nem végérvényesen
2022. ápr. 29. 11:45
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
dackorszak, nem?
2022. ápr. 29. 11:56
 3/13 anonim ***** válasza:
20%
Következetes nevelésre gondoltál már?
2022. ápr. 29. 12:15
 4/13 anonim ***** válasza:
71%

Az én fiam is 3 éves, ő is ugyan ez.. csak ő nem verekszik, azt nem tűröm el.

Dackorszak. Egyszer talán jobb lesz..

3!

A következetes nevelésed kb pont lehuzhatod a lefolyón...

2022. ápr. 29. 12:56
 5/13 anonim ***** válasza:
18%
Az egy dolog hogy szaladgál,de az hogy veregszik azt neked KELL kezelni!
2022. ápr. 29. 14:05
 6/13 anonim ***** válasza:
65%
Normális, hogy ezeket csinálja. Nem rontottad el. De most fontos, hogy folyamatosan résen légy, ha kell 20x vedd föl és vidd el, ha valami tilosat csinál. Szóval akkor rontod el, ha ezeket a viselkedéseket annyiban hagyod. Ha a sima rászólás nem használ, akkor fizikailag kell közbeavatkozni.
2022. ápr. 29. 15:46
 7/13 A kérdező kommentje:
Mi is voltunk nevelesi tanacsadoba, azt mondtak semmi baja, okos, ugyes, baratsagos egyebkent. Inkabb ha faradt akkor orul meg. Termeszetesen nem hagyom ra ha rossza fat tesz a ture
2022. ápr. 29. 22:47
 8/13 anonim ***** válasza:
52%
Nekem van, mégsem hagyom így viselkedni, hanem megtanítom arra, hogy ne. Csak az a nehezebb út, mint rámodnani, hogy csak gyerek. Az. De nem állat. Én meg anya vagyok és nem csak az a dolgom, hogy nézzem és gondoskodjak róla hanem az is, hogy foglalkozzak vele és megtanítsam viselkedni. Pedig én aztán a lenézett együttalvós, hordozós anya vagyok.
2022. ápr. 30. 13:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Fuu de nagyra vagytok. Akkor most ezt válaszoljátok meg. Adott a kisfiam aki újabban üt, rúg, harap. 2,5 éves. Szóltam szépen, szóltam csúnyán, elmagyaráztam nem szabad, kivettem a helyzetből, lefogtam, kezére csaptam. Semmmmmmi nem hat rá. Na nagyokosok ilyenkor mit is kéne csinálni? Mert egy olyan gyerekkel akinek nem ilyen a habitusa nyilván könnyű
2022. ápr. 30. 16:02
 10/13 anonim ***** válasza:
42%
El venni tőle a játékokat,vagy be rakni a szobába és ott hagyni egyedül.
2022. ápr. 30. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!