Mit kezdenétek egy olyan 4éves kislánnyal, aki állandóan szét dobálja az egész házba a játékait és ha fenyegetem, hogy a kukában landol ha nem szedi össze, akkor még ő kezdi bele hordani a kukába?
Ez így szép és jó lenne, de őt tényleg nem érdekli ha ki van dobva..
Nem is keresi egyiket sem
Sőt van, hogy azzal dicsekedik a boltba az eladóknak meg a szomszédoknak, hogy "anya kidobta a jatékaimat mert nem pakoltam össze de engem nem érdekel"
Ő az a fajta, akit ilyen kis pitiáner dolgokkal nem lehet meghatni..meg igazából semmivel sem..
Póbáltam szépen/ csúnyán is ..kapott már a seggére,kezére.. még pofont is
De csak kinevet.
Mi az ami fontos neki? pl. Délutáni mese a tv-ben stb., mert akkor azt kell megvonni ha nem rak rendet.
Egyébként szerintem fontos neki csak dacból ellenáll anyának és ezt megtetezi azzal hogy dicsekszik vele.
Ja és az utóbbit nem a játékai szét dobálása miatt kapta (én vagyok a rendért a felelős, nem fogok egy 4évest azért ütlegelni mert nem pakol össze)
Azt akkor azért kapta mert szemtelen volt.. leköpött. Állítása szerint az oviban tanulta
Igazából semmit nem tudnék kiemelni ami fontos neki.
Ha mindent el veszek tőle leültetem a sarokba, ő akkor is elszórakoztatja magát.
Kissé hiperaktív
És miután kidobtátok a játékait, kap újat bármikor? Majd mikor elfogynak a játékok (amiket inkább adományozz el!) és nincs mivel játszani, egyrészt tényleg megtanulja, másrészt megoldódik a pakolási probléma.
Biztos vagyok benne, hogy azért nem zavarja, mert van 1000 és úgyis kap újat.
1. NEM fenyegetni kell, hanem eltüntetni a játékokat.
2. NEM venni helyette másikat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!