Mit tegyek? Kihez forduljak? Egyáltalán van jogom beleavatkozni?
Ez a kiscsaj a hoxa oldalra is reggelt, aztán hamar repült is.
Továbbra is tartom. Neked az égadta világon semmi közöd nincs hozzá.
Beteges ahogy kutakodsz utána.
Teljesen mindegy direkt, figyelem felkeltés a célja, vagy ténylegesen küzd valami mentális betegséggel. Neked semmi, de semmi közöd nincs ehhez.
Jelenteni meg 😂😂 hova? Minek? Mit akarsz elérni?
Nekem nem küldtél linket. Amúgy miért küldözgeted ahelyett, hogy kirakod ide kommentbe?
Amúgy tovàbbra is tartom, hogy a tinik az interneten eszméletlen sok baromságot csinàlnak, nem kell hozzá autinak lenniük, felfújod az ügyet. Na mutasd a linkeket!
Nem jelenteni akartam te nagyon okos. Aggódtam a lányért mert olyan dolgokat csinált a neten ami számomra egy vészkiáltást jelentett hogy valami nincs rendben vele. Gondoltam próbálok segíteni. Tudom ebben az országban ez elég furcsán hangzik jó pár embernek mert nem vagyunk hozzászokva :D De így már minden más hogy tudom hogy autista és a kis külön világa miatt csinálja ezeket.
Nem küldöm el a linket már senkinek. Küldjétek egymásnak ha akarjátok, nekem elfogyott a türelmem és tök feleslegesen rágom itt a számat nektek, nem értünk egyet és ennyi. Mivel a kérdést törölni nem tudom ezèrt csak további szép estét kívánok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!