Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyek? Kihez forduljak?...

Mit tegyek? Kihez forduljak? Egyáltalán van jogom beleavatkozni?

Figyelt kérdés
A környékemen találtam egy 15 éves lányt facebookon aki egyre aggasztóbb posztokat tesz ki a facebookon. A lánynak tuti biztosan mentálisan baja lehet, esetleg autista (nem tudom, nem értek hozzá) de nem normális dolgokat csinál az fix. El nem tudom képzelni milyen környezetben, milyen szülőkkel él ez a lány. Nagyon beteg dolgokat posztol/ír ki plusz fotók stb. Nem tudom mit tegyek? Kinek szóljak? Nem ismerem a lányt, nem tudom pontosan hol lakik, kik a szülei stb. Egyáltalán beleszóljak vagy hagyjam az egészet?
2021. dec. 3. 00:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
62%
Kamupipőke
2021. dec. 4. 15:12
 22/29 A kérdező kommentje:
Na mivan? Nagyon csöndbe maradt itt pár ember akinek elküldtem a linket mert kamukirályoztak....Csak nem mégis igazam lett? :)
2021. dec. 6. 00:00
 23/29 anonim ***** válasza:
72%
Na hol az a link? Kamupipőke.
2021. dec. 6. 17:13
 24/29 anonim ***** válasza:
79%
Ez a te profilod szerintem. Nézettséget akarsz magadnak.
2021. dec. 6. 17:15
 25/29 anonim ***** válasza:
72%
Reginababa... neked is jó értelmes neved van ám.
2021. dec. 6. 17:17
 26/29 anonim ***** válasza:
79%

Ez a kiscsaj a hoxa oldalra is reggelt, aztán hamar repült is.

Továbbra is tartom. Neked az égadta világon semmi közöd nincs hozzá.

Beteges ahogy kutakodsz utána.

Teljesen mindegy direkt, figyelem felkeltés a célja, vagy ténylegesen küzd valami mentális betegséggel. Neked semmi, de semmi közöd nincs ehhez.

Jelenteni meg 😂😂 hova? Minek? Mit akarsz elérni?

2021. dec. 6. 17:54
 27/29 anonim ***** válasza:
72%

Nekem nem küldtél linket. Amúgy miért küldözgeted ahelyett, hogy kirakod ide kommentbe?

Amúgy tovàbbra is tartom, hogy a tinik az interneten eszméletlen sok baromságot csinàlnak, nem kell hozzá autinak lenniük, felfújod az ügyet. Na mutasd a linkeket!

2021. dec. 6. 19:20
 28/29 A kérdező kommentje:

Nem jelenteni akartam te nagyon okos. Aggódtam a lányért mert olyan dolgokat csinált a neten ami számomra egy vészkiáltást jelentett hogy valami nincs rendben vele. Gondoltam próbálok segíteni. Tudom ebben az országban ez elég furcsán hangzik jó pár embernek mert nem vagyunk hozzászokva :D De így már minden más hogy tudom hogy autista és a kis külön világa miatt csinálja ezeket.

Nem küldöm el a linket már senkinek. Küldjétek egymásnak ha akarjátok, nekem elfogyott a türelmem és tök feleslegesen rágom itt a számat nektek, nem értünk egyet és ennyi. Mivel a kérdést törölni nem tudom ezèrt csak további szép estét kívánok mindenkinek!

2021. dec. 6. 23:06
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ez biztos,hogy valamilyen probléma kiáltó jele nála, ugyanúgy, mint az első hozzászólóké is, hogy normálisnak találják. Utóbbiakkal ne foglalkozz. Nekem is volt ilyesmi ismerősöm, én szóltam a tanárainak)szüleinek, magamból kiindulva,hogy bizony En is tudni szeretnék arról,hogyha a lányomnak ilyen furcsa dolgai lennének.
2021. dec. 8. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!