Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyek? Kihez forduljak?...

Mit tegyek? Kihez forduljak? Egyáltalán van jogom beleavatkozni?

Figyelt kérdés
A környékemen találtam egy 15 éves lányt facebookon aki egyre aggasztóbb posztokat tesz ki a facebookon. A lánynak tuti biztosan mentálisan baja lehet, esetleg autista (nem tudom, nem értek hozzá) de nem normális dolgokat csinál az fix. El nem tudom képzelni milyen környezetben, milyen szülőkkel él ez a lány. Nagyon beteg dolgokat posztol/ír ki plusz fotók stb. Nem tudom mit tegyek? Kinek szóljak? Nem ismerem a lányt, nem tudom pontosan hol lakik, kik a szülei stb. Egyáltalán beleszóljak vagy hagyjam az egészet?
2021. dec. 3. 00:17
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Egy 15 éves lányról van szó akire a szülei egyértelműen nem figyelnek, az emberek pedig bántják őt kommentek formájában és ez az egész az interneten zajlik.

Van annyi eszem hogy egy felnőtt ember módjára felismerem hogy itt valami nincs rendben ezzel a lánnyal vagy a családdal és szeretnék valamit segíteni mielőtt tragédiába fullad a dolog.

De biztos velem van a baj.

Nem volt még előttem hasonló szituáció ezért nem tudom hogy kinek kellene szólni, hogy utánanézzenek mi zajlik ennek a lánynak az életében. 1-2 posztjából az is levehető hogy az anyjával nem túl felhőtlen a kapcsolata.

Itt látom hogy nem fogok segítő kezekre találni, úgyhogy majd utána nézek máshol.

2021. dec. 3. 11:42
 12/29 A kérdező kommentje:
Akinek az általam leírt dolgok normálisak és szerintük csak én reagálom túl, annak se lehet ki a 4 kereke. Nem tudom ti láttatok már ilyet,hogy valaki egy betétről eszik tükörtojást? Vagy az égő házat nevetve videózza a kislány?
2021. dec. 3. 11:45
 13/29 anonim ***** válasza:
11%
Felnőtt létedre mit is kukkolsz egy kiskorút?
2021. dec. 3. 12:05
 14/29 anonim ***** válasza:
87%
A lány valószínűleg mentális beteg, szociopata vagy ilyesmi. Hidd el, akik vele élnek, biztos, hogy már észrevették.
2021. dec. 3. 13:06
 15/29 anonim ***** válasza:
97%
Oké, oké minek nyomoz a kérdező rgy gyerek után, nincs-e jobb dolga stb stb. De ne mondjátok már hogy szerintetek normális amiket ez a lány csinál. Én is tini vagyok, vannak extrém kortársaim, a felsorolt dolgok jó része nem nagy szám, de az hogy az égő házat nevetve videózza valaki, aztán feltöltse a netre, már túlmegy egy határon.
2021. dec. 3. 15:30
 16/29 anonim ***** válasza:
69%
Na hol van az a link?
2021. dec. 3. 15:34
 17/29 anonim ***** válasza:
88%

Hát persze! És ez a ház leégős dolog nem volt olyan fontos hogy megemlítsd a k~rd~s alatt. Mint minden kitaláció csak menet közben jön elő, mikor senki nem ért a kérdezővel egyet

Érdekes!!!

2021. dec. 3. 16:46
 18/29 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, és érted is, mit jelent a vega kannibál vagy csak hisztizel?
2021. dec. 3. 16:48
 19/29 A kérdező kommentje:
Sikerült megtudnom hogy a kislány autista.
2021. dec. 3. 22:50
 20/29 anonim ***** válasza:
89%
😂😂😂 Persze persze.. Egy autista sem ilyen. Na hol a youtube link kamukám?
2021. dec. 4. 05:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!