Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Nem szeret a 1.5 éves gyerekem?

Nem szeret a 1.5 éves gyerekem?

Figyelt kérdés

Az anyján mindig lóg, ha kimegy az ajtón ordít utána, kéri hogy vegye fel, szalad hozzá. Hozzám semmi, nem is törödik velem. Minden szeretet megkap, minden idömet 17:20 után vele töltöm, a hétvége minden percét. Játszunk, mesét olvasok, sétálni megyünk, etetem, itatom, tisztába teszem, ellátogatunk a nagymamához amíg az anyja pihen. Ilyesmi. A feleségem és az anyósom azt mondja, nem szeret engem a gyerek, ideje lenne összeszednem magam, mert az én hibám, a gyerek tudják kit kell szeretni.

Hogyan tudnék ezen változtatni? Milyen módszerek vannak? Nagyon rosszul esik a dolog. Az anyósom eddig 6 alkalommal volt nálunk pár órára és hozzá is jobban megy.

2021. aug. 9. 14:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

Az én férjem is ennyit van a gyerekkel ha nem többet, és oda is van érte a lányunk, én nem is nagyon érdeklem, csak apa a világ. Mindenhol őt keresi, még éjjel ha sír is azz kiabálja apa apaa.

Szóval azt mondanám minden gyerek más.

2021. aug. 9. 16:40
 12/14 anonim ***** válasza:
70%

6os, igaz 🤣 Plusz itt a sok bár az én férjem...

Ha azt írja valaki hogy a férje dolgozik plusz a gyerekkel foglalkozik du, hetvegen de nem csinál házimunkát akkor leírják hogy úristen, attol hogy gyesen vagy igenis segítsen a férjed a házimunkában, az én férjem dolgozik napi 30 órát, a gyerekkel is van, meg még mos főz takarít minden nap..Ilyenkor meg kisül hogy a legtöbb ffi a gyerekkel sincs.

2021. aug. 9. 16:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Hogy mondhatnak olyat,hogy nem szeret és a te hibád?!

Meg mi az,hogy össze kéne szedned magad,miben?

Munka után ennyi mindent csinálsz a gyerekkel,és még te szedd össze magad? Minta feleség az is,kígyó.. :D

Egyáltalán nincs szó arról,hogy ne szeretne téged.Még nem is tudja kifejezni a szeretetét,nem tudja mi az.Amikor ordít az anyja után csak nem akarja,hogy az a biztos pont ami egész nap körül veszi eltűnjön a szeme elől.

2021. aug. 20. 21:09
 14/14 anonim ***** válasza:
75%
A szemem fénye volt kiskorában is, és ugyanúgy el tudtam látni, mint az anyja. Tisztába tevés közben például én báboztam neki a zoknijával, amin óriásiakat kacagott. Mégis, ha mind a ketten a közelében voltunk és egy zaj például megijesztette, akkor állandóan az anyjához futott oda, tőle várta a megnyugtatást. Anyás. Most már nagyobb, és tud differenciálni. Ha leette magát, anyát keresi, ha nem gyullad meg a villany, mert kiégett a körte és sötét van, akkor engem keres, hozzám szalad. Ha pókot lát, akkor is hozzám szalad, hogy fogjam meg, mert anya is fél tőle :-)
2021. szept. 28. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!