Nem szeret a 1.5 éves gyerekem?
Az anyján mindig lóg, ha kimegy az ajtón ordít utána, kéri hogy vegye fel, szalad hozzá. Hozzám semmi, nem is törödik velem. Minden szeretet megkap, minden idömet 17:20 után vele töltöm, a hétvége minden percét. Játszunk, mesét olvasok, sétálni megyünk, etetem, itatom, tisztába teszem, ellátogatunk a nagymamához amíg az anyja pihen. Ilyesmi. A feleségem és az anyósom azt mondja, nem szeret engem a gyerek, ideje lenne összeszednem magam, mert az én hibám, a gyerek tudják kit kell szeretni.
Hogyan tudnék ezen változtatni? Milyen módszerek vannak? Nagyon rosszul esik a dolog. Az anyósom eddig 6 alkalommal volt nálunk pár órára és hozzá is jobban megy.
Az én férjem is ennyit van a gyerekkel ha nem többet, és oda is van érte a lányunk, én nem is nagyon érdeklem, csak apa a világ. Mindenhol őt keresi, még éjjel ha sír is azz kiabálja apa apaa.
Szóval azt mondanám minden gyerek más.
6os, igaz 🤣 Plusz itt a sok bár az én férjem...
Ha azt írja valaki hogy a férje dolgozik plusz a gyerekkel foglalkozik du, hetvegen de nem csinál házimunkát akkor leírják hogy úristen, attol hogy gyesen vagy igenis segítsen a férjed a házimunkában, az én férjem dolgozik napi 30 órát, a gyerekkel is van, meg még mos főz takarít minden nap..Ilyenkor meg kisül hogy a legtöbb ffi a gyerekkel sincs.
Hogy mondhatnak olyat,hogy nem szeret és a te hibád?!
Meg mi az,hogy össze kéne szedned magad,miben?
Munka után ennyi mindent csinálsz a gyerekkel,és még te szedd össze magad? Minta feleség az is,kígyó.. :D
Egyáltalán nincs szó arról,hogy ne szeretne téged.Még nem is tudja kifejezni a szeretetét,nem tudja mi az.Amikor ordít az anyja után csak nem akarja,hogy az a biztos pont ami egész nap körül veszi eltűnjön a szeme elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!