Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogyan oldjátok meg az otthoni...

Hogyan oldjátok meg az otthoni medence vizének tisztántartását, ha a gyerek mindig iszik belőle?

Figyelt kérdés
Tudom én, hogy mik kellenének bele, de félek, hogy baja lesz tőle ha sokat iszik belőle. Sajnos nem érti meg, hogy miért nem szabad inni belőle.
2021. jún. 16. 18:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kis meretu medence, amibe napi szinten friss vizet lehet tenni?
2021. jún. 17. 21:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Az autista fiam a kakilást "csúnya" dolognak tartja. Úgy tudtam megértetni vele, hogy a fürdővízből nem iszunk, hogy a fürdőkádban pancsizás közben a csapból eresztettem vizet közvetlenül a poharába, és odakínáltam neki.

- Látod, ez tiszta víz, ez közvetlenül a csapból jött ki, és tiszta. Ezt megihatod. A fürdővizedben meg benne van a feneked, amivel kakilsz. A fürdővized már nem teljesen tiszta, abból ne igyál többé légyszives! Az popós víz...

2021. szept. 28. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!