Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogyan oldjátok meg az otthoni...

Hogyan oldjátok meg az otthoni medence vizének tisztántartását, ha a gyerek mindig iszik belőle?

Figyelt kérdés
Tudom én, hogy mik kellenének bele, de félek, hogy baja lesz tőle ha sokat iszik belőle. Sajnos nem érti meg, hogy miért nem szabad inni belőle.
2021. jún. 16. 18:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
??? Ha olyan kicsi, hohy nem érti meg, nem szabad felügyelet nélkül ott hagyni.
2021. jún. 16. 18:37
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem hagyom felügyelet nélkül, de sajnos igen kreatív ilyen téren. 7 éves, nem a kora a probléma.
2021. jún. 16. 18:46
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

7 évesen nem érti meg?

Itt nem azzal van a nagyobb baj h beleiszik.

Biztos nem csak direkt szivat?

Mert akkor nincs medencézés!

2021. jún. 16. 18:52
 4/12 anonim válasza:
13%
Hipo. Kis mennyiségtől nem lesz baja.
2021. jún. 16. 18:55
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

Igaz nem pont ugyanaz a szituáció, de a végkimenet ugyanaz.

Az én gyerekem úszni járt 9 évig, és az első években számtalanszor beszámolt róla (kb minden alkalommal), hogy véletlenül nyelt vizet, mert gyakran belement az orrába. Nem lett tőle semmi baja.

2021. jún. 16. 19:03
 6/12 anonim ***** válasza:
54%

#5 azzal nincs gáz h beszalad egy korty, de nekem az "iszik belőle" deciket jelent.

Egyébként az ivóvizet is klórozzák, szóval fél vagy negyed (nagyság függően) nem jelenthet gondot

2021. jún. 16. 19:07
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
7-eves, szellemileg egeszseges gyerek nemmehetne be reszemrol, ha beleinna.
2021. jún. 16. 19:40
 8/12 A kérdező kommentje:

Autista. Sajnos tényleg nem érti, hiszen víz-víz. Az oviban is medencéztek, de sajnos ott is itta. Csináltunk képkártyákat is, hogy tilos medencéből inni, de akkor azt a vízre is értette és majdnem kiszáradt...

Eddig félt a víztől, nem akart bele se menni, csak zuhanyozni volt hajlandó. Most ez változott, de még nem hibátlan a dolog.

2021. jún. 16. 20:21
 9/12 anonim ***** válasza:
90%

Így már érthető.

Akkor nem vennék csak akkora medencét amiben minden nap cserélni tudom a vizet.

Pancsizásnak jó,meg h ne menjel el megint a kedve. Ameddig megtanulja h ne igyon belőle, addig csak erről lenne szó

2021. jún. 16. 20:27
 10/12 anonim ***** válasza:
29%
Ez egy nagyon fontos info. Szakembertol vagy autista gyerekek szuleitol lenne erdemes szerintem tanacsot kerni. Nagy dolog akkor, hogy egyaltalan mar hajlando belemenni, drukkolok, hogy mielobb sikeruljon megtanulnia.
2021. jún. 17. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!