Mit kellett volna tennem?

Figyelt kérdés

Férjem legjobb barátjáékkal sokat járunk össze. A srácot bírom, de a barátbője az az elmegy kategória. Nevezzük katinak. Egy igazi 💩keverő.. nem dolgozik, a telefon, internet az élete, amit a facebookon lát, azt kombinálja tovább bárkiről.

Most lett egy hasonló csekéj értelmű barátnője. Neveztük vikinek.

Tegnap is katiéknál voltunk. A fiúk kimentek szerelni. Mi ott maradtunk a lakásba a 2éves fiammal, katival, vikivel, meg a viki 2éves lányával és 4éves fiával. A fiú megállás nélkül elvette a fiam kezéből a játékokat. Nem a sajátja volt, katiéké. Szóltam neki normálisan. Utána az volt a játéka a fiúnak, hogy az én fiamat löködte. Na akkor rászóltam eréjesebben. Kati meg viki le se szarták, nyomták a telefonjukat. Utána jött hozzám a gyerek, labdázzak vele. Semmi kedvem nem volt. Meg amúgy is a fiam ült az ölembe, rajzoltunk. Erre kosárlabdával fejbedobott. Rászóltam normásisan, de erőteljesen. Az anyja felnézett a telefonból, majd nyomta tovább. A gyerek másodszor is fejbedobott. Na ott elcsattant az agyam, azt elkrzdtem vele üvölteni. Hogy hogy lehet ennyi esze? És ha a fiam dobja meg? Meg elmondtam nem akarok játszani, mit nem ért ezen?

Erre viki felpattant, hogy milyen jogon kiabálok a gyerekével. Ekkor jöttek be a fiúk. Kérdik mi van?! Erre a kati meg a viki egyszerre, hogy mert én ordibáltam ok nélkül a gyerekkel. A gyerek apja egyből rám förmedt. Elmindtam mi volt, viki meg kati tagadta, h a gyerek rossz lett volna (mert akkor kapott volna az apjától). Az apja mègjobban tajtékzott, mert mit hazudok. Na ezzel a lendülettel felöltöztettem a gyereket meg magam, azt mindtam férjemnek, h mi elindultunk haza. Hazáig hallgattam a férjemtől, h miért nem hagytam rá a gyerekre, miért szóltam rá, mikor ott az anyja. Mondom ja, ott volt, aki le se szarta...

Sterintetek hogy kellett volna lereagálnom? Tényleg én vagyok a hibás, mert vagy 5normális kérés után elcsattant az agyam?

Egyébként kati meg a párja, férjem legjobb barátja a gyerekünk kereztszülei.... sajnos. Mostmár bánom.

2021. jan. 17. 13:30
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
19! Ezt most kinek szántad?
2021. jan. 17. 20:21
 22/26 anonim ***** válasza:
90%
Az anyját mert egy p*csa. És még a gyerekére sem tud figyelni
2021. jan. 17. 20:23
 23/26 anonim ***** válasza:
39%
Remélem ez a pár "megvertem volna a gyereket", azokból a gyerekellenesekből tevődik össze, akik néha itt élik ki a frusztráltságukat és nem anyák szájából hangzik el. Bár egyáltalán haegy nő szájából elhangzik ilyen, az elég gáz. Nem tudom mi baja lehet az ilyennek, évek óta bottal se piszkálták meg őket?
2021. jan. 17. 20:32
 24/26 anonim ***** válasza:
81%

Kimentem volna a férjemhez és fennhangon megjegyeztem volna, hogy én a gyerekkel most hazamegyek, mert az idegen kisfiú piszkálja a miénket és engem már kétszer fejbe dobott. Az anyja nem szól rá. Otthon találkozunk. Puszi.

Azzal a kis buta békával meg akkor sem foglalkoztam volna megkötöznek és kínoznak.

2021. jan. 18. 11:48
 25/26 anonim ***** válasza:
58%

Tény, hogy az anyja hibázott, mert le sem tojta a saját gyerekét, de te is hibáztál. Soha eszembe nem jutna rákiabálni más gyerekére. Valaki írta, hogy egyértelműen figyelemfelhívás volt mert a gyerek látta hogy te vagy az egyetlen aki rájuk is figyel. Ez szerintem is teljesen egyértelmű, én biztos labdáztam volna vele. A saját gyerekemmel is egy rakás olyan dolgot játszom amihez semmi kedvem, vendégségben fel vagyok rá készülve, hogy más gyerekkel is játszanom kell majd.

De ha már odáig fajulna a helyzet akkor én egy "mi most hazamegyünk" mondattal felállok és felöltöztetem a gyerekem, majd távozunk.

Ha ilyen a szülő akkor nem kell hozzá túl sok ész, hogy tudd nem fog jól reagálni ha nevelni kezded a gyerekét, pláne ha ezt kiabálva teszed.

2021. jan. 18. 13:52
 26/26 anonim ***** válasza:
Minek jársz ilyen proli társaságba?
2021. febr. 5. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!