Mit kellett volna tennem?
Férjem legjobb barátjáékkal sokat járunk össze. A srácot bírom, de a barátbője az az elmegy kategória. Nevezzük katinak. Egy igazi 💩keverő.. nem dolgozik, a telefon, internet az élete, amit a facebookon lát, azt kombinálja tovább bárkiről.
Most lett egy hasonló csekéj értelmű barátnője. Neveztük vikinek.
Tegnap is katiéknál voltunk. A fiúk kimentek szerelni. Mi ott maradtunk a lakásba a 2éves fiammal, katival, vikivel, meg a viki 2éves lányával és 4éves fiával. A fiú megállás nélkül elvette a fiam kezéből a játékokat. Nem a sajátja volt, katiéké. Szóltam neki normálisan. Utána az volt a játéka a fiúnak, hogy az én fiamat löködte. Na akkor rászóltam eréjesebben. Kati meg viki le se szarták, nyomták a telefonjukat. Utána jött hozzám a gyerek, labdázzak vele. Semmi kedvem nem volt. Meg amúgy is a fiam ült az ölembe, rajzoltunk. Erre kosárlabdával fejbedobott. Rászóltam normásisan, de erőteljesen. Az anyja felnézett a telefonból, majd nyomta tovább. A gyerek másodszor is fejbedobott. Na ott elcsattant az agyam, azt elkrzdtem vele üvölteni. Hogy hogy lehet ennyi esze? És ha a fiam dobja meg? Meg elmondtam nem akarok játszani, mit nem ért ezen?
Erre viki felpattant, hogy milyen jogon kiabálok a gyerekével. Ekkor jöttek be a fiúk. Kérdik mi van?! Erre a kati meg a viki egyszerre, hogy mert én ordibáltam ok nélkül a gyerekkel. A gyerek apja egyből rám förmedt. Elmindtam mi volt, viki meg kati tagadta, h a gyerek rossz lett volna (mert akkor kapott volna az apjától). Az apja mègjobban tajtékzott, mert mit hazudok. Na ezzel a lendülettel felöltöztettem a gyereket meg magam, azt mindtam férjemnek, h mi elindultunk haza. Hazáig hallgattam a férjemtől, h miért nem hagytam rá a gyerekre, miért szóltam rá, mikor ott az anyja. Mondom ja, ott volt, aki le se szarta...
Sterintetek hogy kellett volna lereagálnom? Tényleg én vagyok a hibás, mert vagy 5normális kérés után elcsattant az agyam?
Egyébként kati meg a párja, férjem legjobb barátja a gyerekünk kereztszülei.... sajnos. Mostmár bánom.
11!
Attól függ, hogy reagálsz. Simán lehet, hogy a kérdező reakciója tetszett a gyereknek.
anonymuss24!
Köszönöm a rendkívül magasröptű üzenetedet. Innen is üdvözlöm édesanyádat és üzenem neki, mélyen együtt érzek vele az unintelligens, gyermeke, vagyis miattad erzett fájdalmában.
Ne fáraszt magad. Tiltottalak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!