Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit kellett volna tennem? 16/L

Mit kellett volna tennem? 16/L

Figyelt kérdés
Tegnap sétáltam az utcán, amikor egy fiatal (30 körüli) házaspár a gyerekével jött velem szembe. A gyerek 4 éves lehetett, kislány volt és nagyon sírt/hisztizett. Az anyukája felkapta és mondta neki h "Ezt kell neked mindig csinálnod? Tudod mi jön ezért cserébe!!! Tudod! Úgy megverlek ezért!!!" a kislány csak sírt tovább és ordította h "Neeeee! Neee!". A szívem majd megszakadt, de nem mertem semmit sem szólni. :( Mit kellett volna tennem?

2012. aug. 21. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:

sajnos ebbe az estebe semmit nem tehetsz!!!

az t a nöt meg nem nevezném anyának (mondjunk tölem lehet kapott volna egy orbitális pofont ha ilyet mer a gyereknek mondani

2012. aug. 21. 11:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Semmit sem kellett volna tenned!

Az ember ha nagyon mérges mond olyat amit nem kellene, mondjuk ezt nem a nyílt utcán kellett volna.

Ez nem jelenti azt hogy ők igazi gyermekbántalmazók.

Mindenkinek más a tűrési határa, de azért túlzásnak tartom hogy egy gyereket evvel kelljen fenyegetni.

Nem tudhatjuk hogy mi zajlik náluk, de egyetértek, hogy ez azért túlzás volt!

2012. aug. 21. 11:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Másodiknak: Én is gondoltam erre, de a kislány erre rögtön elkezdett mégjobban sírni és mondani hogy "Neee!"... Ezért gondolom, hogy már tapasztalta. :(
2012. aug. 21. 11:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló tapasztalatom volt nem rég nekem is és én sem mertem szólni semmit.:(

Rendelőbe vittük a kisfiamat veseultrahangra,a pelenkázó helyiség egy másik váróban volt ezért átsétáltunk.Ott nagyon sírt egy picike kisfiú.Gondoltam biztos unja a várakozást akár csak az enyém....Amikor beléptem rápillantottam és szegénynek egy óriási daganatszerű valami volt a nyakán.Hatalmas volt és piros,szemmel láthatóan fájdalmai voltak.Nagyon sírt,az anyja /aki züllöttnek nézett ki,koszos volt../ nem is próbálta nyugtatni.Egy idő után ráordított:fejezd be,mert kihúzod a gyufát!!!

A szívem szakadt meg annyira sajnáltam szegénykémet! :(

2012. aug. 21. 12:47
 5/7 A kérdező kommentje:
:'( Ez annyira szomorú... :'((((
2012. aug. 21. 13:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Ó szegénykém! Szerintem azért ilyen nem csúszik ki olyan ember száján, aki normálisan neveli a gyereket. Én sosem mondtam ilyet és nem is fogok (még csak mondani sem), hogy úgy megverlek. Sokszor vagyok mérges a lányomra, volt már, hogy kiabáltam vele, volt már olyan is, hogy a fenekére csaptam, de a verés az durva. Olyat mondtam már neki, hogy kapsz egyet a fenekedre, de a kettő között különbség van. :( Sajnálom, hogy ilyen is van, de sajnos nem tudsz vele mit csinálni. Apukának kelle(ne) leállítania. 4 éves kislány anyukája.
2012. aug. 21. 13:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Az apuka csak állt és nézett, valószínűleg ő nem vesz ki nagy részt gyereknevelésből. :/
2012. aug. 21. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!