Mit kellett volna tennem? 16/L
sajnos ebbe az estebe semmit nem tehetsz!!!
az t a nöt meg nem nevezném anyának (mondjunk tölem lehet kapott volna egy orbitális pofont ha ilyet mer a gyereknek mondani
Semmit sem kellett volna tenned!
Az ember ha nagyon mérges mond olyat amit nem kellene, mondjuk ezt nem a nyílt utcán kellett volna.
Ez nem jelenti azt hogy ők igazi gyermekbántalmazók.
Mindenkinek más a tűrési határa, de azért túlzásnak tartom hogy egy gyereket evvel kelljen fenyegetni.
Nem tudhatjuk hogy mi zajlik náluk, de egyetértek, hogy ez azért túlzás volt!
Hasonló tapasztalatom volt nem rég nekem is és én sem mertem szólni semmit.:(
Rendelőbe vittük a kisfiamat veseultrahangra,a pelenkázó helyiség egy másik váróban volt ezért átsétáltunk.Ott nagyon sírt egy picike kisfiú.Gondoltam biztos unja a várakozást akár csak az enyém....Amikor beléptem rápillantottam és szegénynek egy óriási daganatszerű valami volt a nyakán.Hatalmas volt és piros,szemmel láthatóan fájdalmai voltak.Nagyon sírt,az anyja /aki züllöttnek nézett ki,koszos volt../ nem is próbálta nyugtatni.Egy idő után ráordított:fejezd be,mert kihúzod a gyufát!!!
A szívem szakadt meg annyira sajnáltam szegénykémet! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!