Korog a hasa a 2 évesnek és nem hajlandó enni . Miért ?
Figyelt kérdés
Épphogy 9 kg volt a 2 éves statuszon voltunk vervetelen , fehérje szegény . Korog a hasa és nem hajlandó enni édességet se eszik .. etvagygerjesztobol több felet is alkalmaztam nem használt . Nem levert , nem aluszékony pörgős vidám gyerek .2020. dec. 27. 12:30
1/4 anonim válasza:
Elmondom, nálam hogyan volt kiskoromban. Egyszerűen nem kötöttem össze az éhség érzetet az evéssel. Korgott a gyomrom de nem akartam abbahagyni a játékot az evés miatt.
2/4 anonim válasza:
Az én hasam folyamatosan korog, köze nincs ahhoz, hogy éhes vagyok e. A gyereked enni fog, ha éhes.
3/4 anonim válasza:
Játszani akar, unja az evést, az enyém is ilyen.
4/4 anonim válasza:
Nekem is sokkal többet korog a hasam mint ahányszor valójában éhes vagyok.
De az én 2 évesemen is azt látom hogy a játékot nem akarja abbahagyni az evés kedvéért, így általában valamelyik játék jön velünk enni, és akkor a játékot is megetetjük. Nekem ez általában beválik, eszik is és közben azt játszuk hogy eszik a maci is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!