A hisztériára sokszor miért megoldás a fizikai erőszak?
2020. nov. 24. 18:15
1/13 anonim válasza:
Pontosíts kérlek. A majd 1 órás videóban hol?
2/13 anonim válasza:
Sosem a helyes megoldás.
De ha eléggé megversz valakit, elég traumatizálod ahhoz, hogy rájöjjön, jobb, ha csendben marad.
Bárki, aki ehhez folyamadik, vadállat.
3/13 anonim válasza:
Mert akkora a sokkhatás, hogy az adrenalin megváltoztatja az agyműködést.
4/13 A kérdező kommentje:
#1, 20:47-től.
2020. nov. 24. 19:06
5/13 anonim válasza:
Ahha. Lefogja a vergődő gyereket. De nagy erőszak
6/13 anonim válasza:
Mi a fizikai erőszak itt??! Az, hogy az önkívületi állapotban visítozó kölköt lefogja az apja, amit egyébként egy tanácsadó javasolt? Hu, hát ez valóban hallatlan.
Mégis mit kene egy ilyen neveletlen, rúg-kapálozó, kezelhetetlen gyerekkel kezdeni? Megsimogatni??
7/13 anonim válasza:
Ez hol erőszak?? XD Van gyereked egyáltalán?? Nem hiszem... Láttál te már valaha hisztiző gyereket?
Általában olyanok írnak ki ilyen buta kérdéseket, akik még csak képen láttak gyereket. Szerintem.
8/13 anonim válasza:
Ez nem erőszak. Nagyon távol áll tőle. Sőt becsülendő, hogy nem kevernek le egy pofont neki, hanem próbálják a tanácsadótól hallottakat alkalmazni. Rengeteg szülőnek nem menne ebben a helyzetben. Azért nem semmi ahogy a kislány üvölt.
9/13 A kérdező kommentje:
Láttam, de sokszor még az utcán és a boltokban is megvisel az ilyen.
2020. nov. 24. 20:20
10/13 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert úgy veszem észre, hogy ezzel a szülők csak rontanak a gyermek lelkiállapotán.
2020. nov. 24. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!