Autista vagy nem alvó gyerekek szüleitől kérdezném, van e valami megoldas arra, ha nem alszik a gyerek, egész nap semmit, éjjel legtöbször 6 órákat,3-4 óra fenntlét után még 2 órát és ennyi.2 éves. Megoldás van?
Igen, van megoldás, tudatosan kell szervezni/tervezni az alvását. Te vagy a felnőtt, neked kell megtanítani aludni és visszaaludni.
Nekem a Békés álom könnyek nélkül meg a Békés éjszakák, vidám nappalok könyv segített. Utóbbi részletesebb, gyakorlatiasabb.
Nem. Nincs rá megoldás!
4 éves a lányom. 10kor alszik el (nyilván próbáltam már mindent h előbb elaludjon, de egyszerűen nem megy neki) és 6kor kelünk. Éjjel felkel átlag 2x. Akkor vafy átjpn és szól h ő mér nem tud aludni, vagy csak elkezd pityeregni. Félóra ébrenlét után visszaalszik, de csak ha ott marad vele valaki. A bölcsiben sem és most az oviban sem alszik délután. Csendben fekszik nem zavar senkit, de nem alszik.
Egyáltalán nem fáradt délután. 8 körül vacsi,fürdetem és megyünk lefeküdni bedzélgetünk még aztán mesét olvasok/mondok. Kijövök, de még egy fél órát hallom h motoszkál....
Egyébként az apjának is átlagtól kevesebb az alvásigénye.
Én hiába erőltettem a gyereknél, csak hiszti lett belőle (nálam is)
Sírni hagytam, szépen mondtam, csúnyán mondtam......
Belefáradtam! Mióta nem erőltetem a dolgot azóta alszik el egyedül (hogy kijöhetek mese után) és már volt h átaludta az éjszakát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!