SNI-s gyerek szégyellni való?
Egy szociális gondozó és ápoló ilyet nem kérdez. A roma etnikumot meg kötve hiszem, hogy neked a képzésen SNI-ként szóba jött.
Mese habbal.
Sem roma etnikumú gyermeket, sem sni-s gyermeket nem szégyelnék/, szégyellek, nekem autista fiam van. Falun annyit kapunk hogy de hát nem is látszik rajta, és ennyi. Elején mintha kicsit sajnáltak volna
Egyébként én is tanultam szoc ápolást, nem veszik egy kalap alá az snit és a romát, ezt el ne higgye senki a kérdezőnek!
Némelyik könyvben hátrányos helyzetűnek titulálják őket, ahogy az sni-s gyerekeket, talán ezzel kevered kérdező, de érdemes lenne akkor újratanulni azt a könyvet, mert elsőre nem sikerült megjegyezni
Jajj te vagy az a troll aki másik kérdésnél polgi mesterné.
Ez a "sok az irigy" szófordulat nagyon beragadt, meg az alacsony EQ nagy önbizalommal is. 🙂
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgy..
Ejjej, látod, inkább kellett volna a gyereket nevelni napirend, meg ebédfőzés helyett. Mit fog így szólni a közgyűlés? :(
"linket"
Gyönyörű vagy, mondhatom. Esetleg "Tudnál linket küldeni, hogy megnézzem én is? Kíváncsi lettem rá és örülnék neki. Köszönöm szépen!"
Vagy otthon csak a kosz ragadt rád, jó modor nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!